harbour-blurred

OOST WEST ROTTERDAM BEST

Ga met ons mee ter promotie van de Rotterdamse
haven en bouw samen aan de toekomst.

WIJ ZITTEN NIET STIL

De RPPC is altijd in ontwikkeling. In nauwe samenspraak met onze leden bepalen we het internationale jaarprogramma. Elk jaar bezoeken we een groot aantal beurzen in binnen- en buitenland. Ook ontvangt de RPPC diverse buitenlandse handelsdelegaties.

Samen met onze leden reizen we de halve wereld rond. Jaarlijks voorkomende handelsbestemmingen en beurslocaties zijn: München, Mannheim, Duisburg, Stuttgart, Bremen, Hamburg, Barcelona, Madrid, Manchester, Liverpool, Straatsburg, Shanghai, Shenzhen en Houston.

Evenementen overzicht

Voorgaande events

Michel Bot, Danser Group Michel Bot

Danser Group over de RPPC

Op reis gaan met de RPPC naar het Europese achterland leidt tot nieuwe zakelijke kansen.

Het mooie van de RPPC reizen is dat we in contact komen met partijen die we nog niet kennen. Het is een goede manier om Danser te profileren naar een groot publiek in het achterland. Als container binnenvaart operator actief in de Benelux, Frankrijk en Duitsland bieden wij een veelzijdig netwerk. In Duitsland heeft Danser geen eigen kantoor. Juist door de reizen naar dit land kunnen wij ons zegje doen en de activiteiten presenteren. Dit leidt tot nieuwe transportopdrachten.

stock4

Ontdek de RPPC communities Netwerken binnen uw deelmarkt

Bedrijven met elkaar verbinden, kennis delen en business genereren. Dat zijn de doelstellingen van de RPPC communities. In 2017 zijn de Offshore Community Rotterdam en Breakbulk community gelanceerd.

Best in breakbulk

Samen bundelen we krachten binnen de breakbulk en projectlading sector. Geen uitdaging gaan wij uit de weg.

Reilen en zeilen in de haven