RoyBorghoutsFotografie-170322-RPPC&Havendiner'17-294

Vergroot uw netwerk en 'make it happen'

De komende periode staan diverse inspirerende bijeenkomsten op de planning. Heeft u zich al aangemeld voor de aanstaande internationale evenementen?

Evenementen overzicht

Voorgaande events

sep25

WindEnergy Hamburg

WindEnergy Hamburg, de beurs die plaatsvindt van 25 t/m 28 september 2018, is het toonaangevende evenement in de windenergie en onmisbaar voor iedereen die zaken doet in deze sector. De Rotterdam Offshore Community is hier vertegenwoordigd met een stand waar de leden bij kunnen aansluiten. Wilt u uw bedrijf ook presenteren op WindEnergy Hamburg en genietenLocatie: Hamburg
okt02

Breakbulk Houston

Meer informatie over deze collectieve beursdeelanem aan de Breakbulk Houston volgt. Neem voor vragen contact met ons op.Locatie: Collectieve beursdeelname

Dit zeggen onze leden over RPPC

ted_holleman_kramer_group_rppc (1)

"De evenementen van de RPPC bieden de Kramer Group een perfect platform om met het netwerk op ontspannende wijze in contact te komen."

Ted Holleman | Kramer Group
Cees Punselie

"Via de RPPC heb ik diverse andere leden ontmoet. Met deze bedrijven werken wij nu nauw samen. We krijgen werk en geven werk. Zo ontstaat een krachtig havensysteem."

Cees Punselie | LV Shipping & Transport
marcel_sparreboom_mann_lines

"Wij zijn met Mann Lines recent lid geworden van de RPPC. Tijdens onze eerste achterland reis naar Düsseldorf hebben wij direct kennis kunnen maken met Duitse expediteurs en verladers."

Marcel Sparreboom | Mann Lines