SIF bedrijfsbezoek_MG_4644

Vergroot uw netwerk en 'make it happen'

De komende periode staan diverse inspirerende bijeenkomsten op de planning. Heeft u zich al aangemeld voor de aanstaande internationale evenementen?

 

Evenementen overzicht

Voorgaande events

stock4

Online programma RPPC Kennis, interactie en beleving

Bedrijven met elkaar verbinden, kennis delen en business genereren. Dat zijn de doelstellingen van de RPPC. Na de COVID-19 uitbraak hebben wij snel geschakeld en (deels) overgestapt naar online bijeenkomsten.

Zo zijn wij begonnen met de Port Call; een korte, interactieve, online bijeenkomst waarin specifieke onderwerpen of ladingstromen centraal staan. Denk hierbij aan thuiswerken, de gevolgen van COVID-19 voor de logistieke operatie in de haven en de ontwikkelingen in de breakbulk-sector. Maar ook laagdrempelige thema's zoals het verleuken van de klantrelatie zijn aan bod gekomen.

BEKIJK DE PORT CALLS

Naast de Port Call hebben wij diverse Crash Courses en 360° Virtual Visits ontwikkeld:

HERO RPPC-Virtual Visit - vdVlist (2)

Spectaculaire bedrijfsbezoeken

Nieuw op de RPPC-agenda is de virtual visit. In samenwerking met fotograaf Paul Martens bieden wij u een spectaculaire 360° beleving. Vanaf het water, vanaf de wal én vanuit de lucht.

Dit zeggen onze leden over RPPC

ted_holleman_kramer_group_rppc (1)

"De evenementen van de RPPC bieden de Kramer Group een perfect platform om met het netwerk op ontspannende wijze in contact te komen."

Ted Holleman | Kramer Group
Cees Punselie

"Via de RPPC heb ik diverse andere leden ontmoet. Met deze bedrijven werken wij nu nauw samen. We krijgen werk en geven werk. Zo ontstaat een krachtig havensysteem."

Cees Punselie | LV Shipping & Transport
marcel_sparreboom_mann_lines

"Wij zijn met Mann Lines recent lid geworden van de RPPC. Tijdens onze eerste achterland reis naar Düsseldorf hebben wij direct kennis kunnen maken met Duitse expediteurs en verladers."

Marcel Sparreboom | Mann Lines