RoyBorghoutsFotografie-170322-RPPC&Havendiner'17-294

Vergroot uw netwerk en 'make it happen'

De komende periode staan diverse inspirerende bijeenkomsten op de planning. Heeft u zich al aangemeld voor de aanstaande internationale evenementen?

Evenementen overzicht

Voorgaande events

mrt21
Ontmoet een delegatie van ruim 40 Duitse logistieke dienstverleners die op 21 en 22 maart een bezoek aan de haven van Rotterdam brengen. Voor leden van RPPC zijn twee netwerkmomenten in het programma opgenomen.Locatie: Rotterdam
apr24

RPPC VOORJAARSLEZING

Kosten besparen, uw logistieke proces efficiënter indelen en innoveren? Tijdens de RPPC Voorjaarslezing leert u via praktijkgerichte voorbeelden hoe u hiermee voordeel kunt behalen. Niet op de lange termijn, maar in het hier en nu. Zo vertelt de Verkeersonderneming hoe u geld kunt besparen en hoe uw logistieke proces efficiënter zou kunnen. Smart PortLocatie: STC Rotterdam

Dit zeggen onze leden over RPPC

ted_holleman_kramer_group_rppc (1)

"De evenementen van de RPPC bieden de Kramer Group een perfect platform om met het netwerk op ontspannende wijze in contact te komen."

Ted Holleman | Kramer Group
Cees Punselie

"Via de RPPC heb ik diverse andere leden ontmoet. Met deze bedrijven werken wij nu nauw samen. We krijgen werk en geven werk. Zo ontstaat een krachtig havensysteem."

Cees Punselie | LV Shipping & Transport
marcel_sparreboom_mann_lines

"Wij zijn met Mann Lines recent lid geworden van de RPPC. Tijdens onze eerste achterland reis naar Düsseldorf hebben wij direct kennis kunnen maken met Duitse expediteurs en verladers."

Marcel Sparreboom | Mann Lines