RoyBorghoutsFotografie-190404-RPPC&Havendinerselectie-233

Vergroot uw netwerk en 'make it happen'

De komende periode staan diverse inspirerende bijeenkomsten op de planning. Heeft u zich al aangemeld voor de aanstaande internationale evenementen?

 

Evenementen overzicht

Voorgaande events

okt17
De Europese Warenbeurs (European Commodities Exchange) is de belangrijkste ontmoetingsplek voor de agri sector en vindt dit jaar plaats op 17 en 18 oktober in Wenen . RPPC verzorgt het Port of Rotterdam Agri Pavilion waar onze leden bij kunnen aansluiten.Locatie: Wenen, Oostenrijk
okt20

Port of Rotterdam Business Lounge

De Port of Rotterdam Business Lounge is een jaarlijks terugkerende ontmoetingsplaats voor bedrijven die een bezoek brengen aan de Coaltrans Conference. Het succesvolle concept, presentatie van en ontvangst door de RPPC-leden samen met het Havenbedrijf Rotterdam, wordt dit jaar in Lissabon herhaald. In het Intercontinental Lisbon wordt een perfecte netwerkomgevingLocatie: Lissabon

Dit zeggen onze leden over RPPC

ted_holleman_kramer_group_rppc (1)

"De evenementen van de RPPC bieden de Kramer Group een perfect platform om met het netwerk op ontspannende wijze in contact te komen."

Ted Holleman | Kramer Group
Cees Punselie

"Via de RPPC heb ik diverse andere leden ontmoet. Met deze bedrijven werken wij nu nauw samen. We krijgen werk en geven werk. Zo ontstaat een krachtig havensysteem."

Cees Punselie | LV Shipping & Transport
marcel_sparreboom_mann_lines

"Wij zijn met Mann Lines recent lid geworden van de RPPC. Tijdens onze eerste achterland reis naar Düsseldorf hebben wij direct kennis kunnen maken met Duitse expediteurs en verladers."

Marcel Sparreboom | Mann Lines