SIF bedrijfsbezoek_MG_4644

Vergroot je netwerk en 'make it happen'

Evenementen overzicht

Voorgaande events

Een volle agenda voor ieder wat wils

Regionaal netwerken

Ontmoet de 275 RPPC-leden tijdens onze maandelijkse netwerkbijeenkomsten. Deze bestaan uit bedrijfsbezoeken, netwerkborrels- en diners, sportieve bijeenkomsten en informatiebijeenkomsten.

Internationale bijeenkomsten

Jaarlijks bezoeken wij de meest relevante handelsregio’s in ons voor- en achterland. Dat zijn uiteraard diverse regio’s in Duitsland, maar ook het Verenigd Koninkrijk, Polen, Zwitserland en Oostenrijk bezoeken wij met onze leden en partners.

Collectieve beursdeelnames

Onder de vlag van Port of Rotterdam organiseren wij collectieve beursdeelnames en beursreizen waar onze leden aan kunnen deelnemen. Denk hierbij aan Transport Logistic, Breakbulk Europe, European Commodities Exchange, WindEurope, Offshore Energy en Europort.

Crash Courses en Port Calls

Leuk en leerzaam zijn onze online cursussen over havenlogistiek en de offshore industrie. Voor nieuwe collega’s een mooi onderdeel van het inwerktraject, maar ook leerzaam voor de ervaren havencollega’s. Ook kan je deelnemen aan onze Port Calls (webinars), die live uitgezonden worden vanuit onze eigen studio.

Over de studio gesproken...

Wil je ook een online bijeenkomst organiseren voor relaties of personeel in de RPPC-studio? Vanuit onze studio in de Waalhaven begeleiden wij RPPC-leden graag met de organisatie van hun eigen webinar of digitale bijeenkomst.

Report

Wekelijks publiceren wij nieuws uit de haven en over onze leden op onze website, via LinkedIn en natuurlijk onze RePort nieuwsbrief, die verzonden wordt naar al onze leden. Als lid maken wij jouw bedrijf dus ook zichtbaar via onze online kanalen.

Dit zeggen onze leden over RPPC

ted_holleman_kramer_group_rppc (1)

"De evenementen van de RPPC bieden de Kramer Group een perfect platform om met het netwerk op ontspannende wijze in contact te komen."

Ted Holleman | Kramer Group
Cees Punselie

"Via de RPPC heb ik diverse andere leden ontmoet. Met deze bedrijven werken wij nu nauw samen. We krijgen werk en geven werk. Zo ontstaat een krachtig havensysteem."

Cees Punselie | LV Shipping & Transport
marcel_sparreboom_mann_lines

"Wij zijn met Mann Lines recent lid geworden van de RPPC. Tijdens onze eerste achterland reis naar Düsseldorf hebben wij direct kennis kunnen maken met Duitse expediteurs en verladers."

Marcel Sparreboom | Mann Lines