SIF bedrijfsbezoek_MG_4644

Vergroot je netwerk en 'make it happen'

Evenementen overzicht

Voorgaande events

Een volle agenda voor ieder wat wils

Regionaal netwerken

Ontmoet de 275 RPPC-leden tijdens onze maandelijkse bijeenkomsten. Wat organiseren we zoal?
Bedrijfsbezoeken, netwerkbijeenkomsten- en diners en informatiebijeenkomsten

Internationale bijeenkomsten

Jaarlijks bezoeken wij met onze leden de meest relevante handelsregio’s in ons voor- en achterland. Dat zijn diverse regio’s in Duitsland, maar ook het Verenigd Koninkrijk, Polen, Zwitserland en Oostenrijk. Wij zorgen voor een inhoudelijk programma met netwerkgelegenheid met de relaties in de betreffende regio’s.

Collectieve beursdeelnames

Onder de vlag van Port of Rotterdam organiseren wij beursdeelnames waar onze leden aan kunnen deelnemen. Denk hierbij aan Transport Logistic München (TLM) , Breakbulk Europe, European Commodities Exchange, WindEurope, Offshore Energy en Europort. Ook als we niet een een beurs deelnemen maar die wel interessant is voor onze leden dan organiseren we een beursreis.

Digitale producties

Leuk en leerzaam zijn onze online cursussen over havenlogistiek. Voor nieuwe collega’s een mooi onderdeel van het inwerktraject, maar ook interessant voor collega’s die niet direct met de logistieke keten te maken hebben. Ook kan je deelnemen aan onze Port Calls en masterclasses en webinars. Dit zijn kennis sessies uitgezonden vanuit onze eigen studio.

Over de studio gesproken...

Wist je trouwens dat jij als RPPC lid gratis gebruik kan maken van onze studio? Kosten inhuur technici zijn voor eigen rekening maar de studio en de apparatuur staan gratis tot je beschikking. Interesse? Contact dan Vincent: vandalen@rppc.nl

Report

Wekelijks publiceren wij nieuws uit de haven en over onze leden op onze website en via ons LinkedIn (5000+ volgers). 2-wekelijks verzenden wij onze RePort nieuwsbrief naar al onze leden (2300+ lezers). Als lid maken wij jouw bedrijf dus ook zichtbaar via onze online kanalen.

Dit zeggen onze leden over RPPC

ted_holleman_kramer_group_rppc (1)

"De evenementen van de RPPC bieden de Kramer Group een perfect platform om met het netwerk op ontspannende wijze in contact te komen."

Ted Holleman | Kramer Group
Cees Punselie

"Via de RPPC heb ik diverse andere leden ontmoet. Met deze bedrijven werken wij nu nauw samen. We krijgen werk en geven werk. Zo ontstaat een krachtig havensysteem."

Cees Punselie | LV Shipping & Transport
marcel_sparreboom_mann_lines

"Wij zijn met Mann Lines recent lid geworden van de RPPC. Tijdens onze eerste achterland reis naar Düsseldorf hebben wij direct kennis kunnen maken met Duitse expediteurs en verladers."

Marcel Sparreboom | Mann Lines