RoyBorghoutsFotografie-170322-RPPC&Havendiner'17-294

Vergroot uw netwerk en 'make it happen'

De komende periode staan diverse inspirerende bijeenkomsten op de planning. Heeft u zich al aangemeld voor de aanstaande internationale evenementen?

Evenementen overzicht

Voorgaande events

mei24

Bezoek Groningen Seaports

Sluit aan bij de Rotterdam Offshore Community reis op 24 mei met ons mee naar Groningen Seaports. Het wordt een spectaculair bezoek, want we varen met een RIB door de haven van Delfzijl en nemen met de bus een kijkje bij onder andere de Blue Orange Terminal in de Eemshaven. Locatie: Eemshaven
jun07
De regio Den Bosch, Oss, Cuijk en Veghel, een regio waar logistiek en economisch gezien veel gebeurt, waar veel ontwikkelingen gaande zijn. Een goede reden om de verladers en logistieke dienstverleners in deze regio te informeren over de vele mogelijkheden die de haven van Rotterdam biedt. Voor u een uitgelezen kans om uw bedrijf op de kaart te zetten.Locatie: Logistics House - Oss

Dit zeggen onze leden over RPPC

ted_holleman_kramer_group_rppc (1)

"De evenementen van de RPPC bieden de Kramer Group een perfect platform om met het netwerk op ontspannende wijze in contact te komen."

Ted Holleman | Kramer Group
Cees Punselie

"Via de RPPC heb ik diverse andere leden ontmoet. Met deze bedrijven werken wij nu nauw samen. We krijgen werk en geven werk. Zo ontstaat een krachtig havensysteem."

Cees Punselie | LV Shipping & Transport
marcel_sparreboom_mann_lines

"Wij zijn met Mann Lines recent lid geworden van de RPPC. Tijdens onze eerste achterland reis naar Düsseldorf hebben wij direct kennis kunnen maken met Duitse expediteurs en verladers."

Marcel Sparreboom | Mann Lines