zichtbaarheid en netwerkmomenten, binnen en buiten de Rotterdamse havenregio

Als iets kenmerkend is voor de Rotterdamse haven en dus ook voor RPPC, is dat we nooit bij de pakken neerzitten. We zijn creatief, denken vooruit maar uiteindelijk zijn we vooral doeners. Ook in coronatijd zitten we niet stil en nemen wij onze taak als verbinder in de Rotterdamse haven uiterst serieus. En wie denkt dat je niet kunt netwerken in deze tijd, heeft het helemaal mis.

RPPC organiseert in 2021 vrijwel wekelijks speeddatebijeenkomsten, digitale promotiereizen, crash courses, workshops, virtual visits en Port Calls.

Voordelen lidmaatschap

  • Leg contacten tijdens speeddatebijeenkomsten
  • Vergroot je zichtbaarheid
  • Ga digitaal op reis naar het achterland
  • Sluit aan bij virtuele bedrijfsbezoeken
  • Praat mee tijdens de wekelijkse Port Calls
  • Vergroot je kennis tijdens de Crash Courses
  • Word lid van de communities

Een volle agenda voor ieder wat wils

Speeddate bijeenkomsten

RPPC organiseert in 2022 minimaal één keer per maand een speeddate bijeenkomst. Dit doen we met de leden onderling, maar ook met leden van andere haven- en industrie gerelateerde netwerkorganisaties.

Internationale contacten

Onze internationale promotiereizen gaan ‘gewoon door’. Tot we fysiek mogen afreizen, organiseren wij digitale promotiereizen naar Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, Polen, Zwitserland en Oostenrijk. Met altijd een netwerkmoment in het programma.

Crash Courses, workshops en Virtual Visits

Leuk en leerzaam zijn onze online cursussen over havenlogistiek en offshore, de virtuele bedrijfsbezoeken die je in 360° kunt bekijken en diverse workshops waarin je bijvoorbeeld jouw online netwerkvaardigheden kunt ontwikkelen.

Port Calls

Vanuit onze eigen studio ontvangen wij vrijwel wekelijks interessante gasten die onze leden bijpraten over actuele en relevante onderwerpen. Deelnemers krijgen tijdens deze 'Port Calls' altijd de kans om vragen te stellen en meningen te delen.

Over de studio gesproken...

Wil je ook een online bijeenkomst organiseren voor relaties of personeel in de RPPC-studio? Vanuit onze studio in de Waalhaven begeleiden wij RPPC-leden graag met de organisatie van hun eigen webinar of digitale bijeenkomst.

Beurzen en reizen

Later dit jaar staan er nog diverse collectieve beursdeelnames op de agenda waar onze leden aan kunnen deelnemen, waaronder WindEurope Electric City in Kopenhagen, Offshore Energy in Amsterdam en Europort in Rotterdam. Houd onze agenda in de gaten voor de actuele status.

Evenementen overzicht

Voorgaande events

Maria Verbeek Aprojects 1-1

Maria Verbeek Aprojects Netherlands BV

Voor ons als startende onderneming in de projectlogistiek is een goed netwerk van essentieel belang. RPPC helpt mij ook in deze tijden aan belangrijke contacten en informatie.

Het leuke van RPPC is dat ze telkens op zoek gaan naar nieuwe manieren om de leden in verbinding te brengen met de juiste partijen. Zeker nu we elkaar niet fysiek en in grote getalen kunnen ontmoeten is de behoefte om contacten op te doen en te onderhouden extra groot. Ik heb zelf aan diverse online bijeenkomsten meegedaan en kijk er naar uit om in het nieuwe jaar ook deel te gaan nemen aan de speeddate bijeenkomsten.

Samenwerken aan het merk van de Rotterdamse haven

De Rotterdam Port Promotion Council is ambitieus en gaat de komende jaren de havens van Rotterdam, Moerdijk en Dordrecht verder op de kaart zetten. Hiervoor hebben wij de hulp van alle bedrijven nodig, want samen staan we sterk.

Bent u enthousiast geworden over de RPPC? Heeft u groeiambities in binnen- of buitenland? Wilt u een bijdrage leveren aan de promotie van de haven en het directe achterland? Maak dan vrijblijvend een afspraak met Chris van der Deijl. De RPPC verwelkomt u graag bij de Rotterdamse Havencommunity.

Chris van der deijl, RPPC Chris van der Deijl

Chris van der Deijl Community Manager +31 (0)10 303 32 62 vanderdeijl@rppc.nl