Promoter en verbinder van het Rotterdamse havenbedrijfsleven

Commerciële kansen voor leden creëren. Dat is onze missie. Het RPPC-team heeft als doel om iedere dag een directe bijdrage te leveren aan de commerciële doelstellingen van onze leden.

RPPC verbindt leden met opdrachtgevers wereldwijd door middel van promotiereizen, beurzen en netwerkbijeenkomsten. Als Rotterdams collectief van bedrijven zetten wij de haven verder op de kaart. Naast algemene evenementen organiseert de RPPC bijeenkomsten die gericht zijn op bepaalde deelmarkten of branches, waaronder logistiek, offshore, breakbulk en dry bulk.


Voordelen lidmaatschap

  • Neem deel aan collectieve beursdeelnames
  • Ga mee op promotiereis naar het achterland
  • Ontdek de haven tijdens bedrijfsbezoeken
  • Versterk je netwerk bij onze bijeenkomsten
  • Vergroot je zichtbaarheid via onze online kanalen
  • Vergroot je kennis tijdens de Crash Courses
  • Word lid van de communities

Een volle agenda voor ieder wat wils

Regionaal netwerken

Ontmoet de 275 RPPC-leden tijdens onze maandelijkse netwerkbijeenkomsten. Deze bestaan uit bedrijfsbezoeken, netwerkborrels- en diners, sportieve bijeenkomsten en informatiebijeenkomsten.

Internationale bijeenkomsten

Jaarlijks bezoeken wij de meest relevante handelsregio’s in ons voor- en achterland. Dat zijn uiteraard diverse regio’s in Duitsland, maar ook het Verenigd Koninkrijk, Polen, Zwitserland en Oostenrijk bezoeken wij met onze leden en partners.

Collectieve beursdeelnames

Onder de vlag van Port of Rotterdam organiseren wij collectieve beursdeelnames en beursreizen waar onze leden aan kunnen deelnemen. Denk hierbij aan Transport Logistic, Breakbulk Europe, European Commodities Exchange, WindEurope, Offshore Energy en Europort.

Crash Courses en Port Calls

Leuk en leerzaam zijn onze online cursussen over havenlogistiek en de offshore industrie. Voor nieuwe collega’s een mooi onderdeel van het inwerktraject, maar ook leerzaam voor de ervaren havencollega’s. Ook kan je deelnemen aan onze Port Calls (webinars), die live uitgezonden worden vanuit onze eigen studio.

Over de studio gesproken...

Wil je ook een online bijeenkomst organiseren voor relaties of personeel in de RPPC-studio? Vanuit onze studio in de Waalhaven begeleiden wij RPPC-leden graag met de organisatie van hun eigen webinar of digitale bijeenkomst.

Report

Wekelijks publiceren wij nieuws uit de haven en over onze leden op onze website, via LinkedIn en natuurlijk onze RePort nieuwsbrief, die verzonden wordt naar al onze leden. Als lid maken wij jouw bedrijf dus ook zichtbaar via onze online kanalen.

Maria Verbeek Aprojects 1-1

Maria Verbeek Aprojects Netherlands BV

Voor ons als startende onderneming in de projectlogistiek is een goed netwerk van essentieel belang. RPPC helpt mij ook in deze tijden aan belangrijke contacten en informatie.

Het leuke van RPPC is dat ze telkens op zoek gaan naar nieuwe manieren om de leden in verbinding te brengen met de juiste partijen. Zeker nu we elkaar niet fysiek en in grote getalen kunnen ontmoeten is de behoefte om contacten op te doen en te onderhouden extra groot. Ik heb zelf aan diverse online bijeenkomsten meegedaan en kijk er naar uit om in het nieuwe jaar ook deel te gaan nemen aan de speeddate bijeenkomsten.

Samenwerken aan het merk van de Rotterdamse haven

De Rotterdam Port Promotion Council is ambitieus en gaat de komende jaren de havens van Rotterdam, Moerdijk en de drechtsteden verder op de kaart zetten. Hiervoor hebben wij de hulp van alle bedrijven nodig, want samen staan we sterk.

Ben je enthousiast geworden over RPPC? Heeft jouw bedrijf groeiambities in binnen- of buitenland? Wil je een bijdrage leveren aan de promotie van de haven en het directe achterland? Maak dan vrijblijvend een afspraak met Chris van der Deijl. De RPPC verwelkomt jou graag bij de Rotterdamse havencommunity.

Chris van der deijl, RPPC Chris van der Deijl

Chris van der Deijl Community Manager +31 (0)10 303 32 62 vanderdeijl@rppc.nl