HERO Studio

RPPC-studio

Wilt u ook een online bijeenkomst organiseren voor uw relaties of personeel in de RPPC-studio? Het RPPC-team staat voor uw klaar! Vanuit onze studio in de Waalhaven begeleiden wij u als lid van RPPC graag met de organisatie van bijvoorbeeld een webinar, een productdemonstratie of een personeelsbijeenkomst. Wij hebben geïnvesteerd in de juiste techniek om op laagdrempelige wijze toch een professionele online bijeenkomst te kunnen organiseren.


EEN GOEDE VOORBEREIDING IS HET HALVE WERK

In een voorbespreking stellen we de wensen doelstellingen van de bijeenkomst met u vast en helpen wij u met het opstellen van een script. Vervolgens plannen wij met u een proefuitzending in om het script en de techniek met u door te nemen.

Tijdens de uitzending is er altijd een medewerker van RPPC aanwezig als regisseur van de uitzending. Gezien de aangescherpte corona-maatregelen kunt u met maximaal 2 personen in de studio plaatsnemen. Het aantal gasten dat online kan deelnemen is maximaal 100.

Wij maken gebruik van Zoom-webinars als platform voor deze online bijeenkomsten.


KOSTEN

Voor het begeleiden van de uitzending en gebruik van de studio vragen wij een bijdrage van slechts € 500,-. Als uit de voorbespreking blijkt dat er meer ondersteuning nodig of gewenst is, kunnen wij extra projecturen aanbieden. Nieuwsgierig geworden? Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen contact met u op!


Aanvraagformulier
stock4

Online programma RPPC Kennis, interactie en beleving

Bedrijven met elkaar verbinden, kennis delen en business genereren. Dat zijn de doelstellingen van de RPPC. Na de COVID-19 uitbraak hebben wij snel geschakeld en (deels) overgestapt naar online bijeenkomsten.

Zo zijn wij begonnen met de Port Call; een korte, interactieve, online bijeenkomst waarin specifieke onderwerpen of ladingstromen centraal staan. Denk hierbij aan thuiswerken, de gevolgen van COVID-19 voor de logistieke operatie in de haven en de ontwikkelingen in de breakbulk-sector. Maar ook laagdrempelige thema's zoals het verleuken van de klantrelatie zijn aan bod gekomen.

BEKIJK DE PORT CALLS

Naast de Port Call hebben wij diverse Crash Courses en 360° Virtual Visits ontwikkeld:

HERO RPPC-Virtual Visit - vdVlist (2)

Spectaculaire bedrijfsbezoeken

Nieuw op de RPPC-agenda is de virtual visit. In samenwerking met fotograaf Paul Martens bieden wij u een spectaculaire 360° beleving. Vanaf het water, vanaf de wal én vanuit de lucht.