HERO Studio

RPPC-studio

Wil je ook een onlinebijeenkomst organiseren voor je relaties of personeel in de RPPC-studio? Het RPPC-team staat voor je klaar! Vanuit onze studio in de Waalhaven begeleiden wij onze leden graag met de organisatie van bijvoorbeeld een webinar, een productdemonstratie of een personeelsbijeenkomst. Wij hebben geïnvesteerd in de juiste techniek om op laagdrempelige wijze toch een professionele onlinebijeenkomst te kunnen organiseren.


EEN GOEDE VOORBEREIDING IS HET HALVE WERK

In een voorbespreking stellen we de wensen en doelstellingen van de bijeenkomst met je vast en helpen wij je met het opstellen van een script. Vervolgens plannen wij met jou een proefuitzending in om het script en de techniek met je door te nemen.

Tijdens de uitzending is er altijd een studiomanager aanwezig als regisseur van de uitzending. Wij maken gebruik van Teams en/of Zoom-webinars als platform voor deze onlinebijeenkomsten.


KOSTEN

Voor het begeleiden van de uitzending en gebruik van de studio vragen wij een bijdrage van slechts € 500,-. Als uit de voorbespreking blijkt dat er meer ondersteuning nodig of gewenst is, kunnen wij extra projecturen aanbieden. Nieuwsgierig geworden? Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen contact met je op!


Aanvraagformulier