HERO haven avond (2)

Promoten en Verbinden haven Rotterdam

Welkom bij de Rotterdam Port Promotion Council (RPPC). Het internationale netwerk van het Rotterdamse havenbedrijfsleven en partijen die belang hebben bij ladingstromen via Rotterdam.

Reilen en zeilen in de haven

Een volle agenda voor ieder wat wils

Speeddate bijeenkomsten

RPPC organiseert in 2022 minimaal één keer per maand een speeddate bijeenkomst. Dit doen we met de leden onderling, maar ook met leden van andere haven- en industrie gerelateerde netwerkorganisaties.

Internationale contacten

Onze internationale promotiereizen gaan ‘gewoon door’. Tot we fysiek mogen afreizen, organiseren wij digitale promotiereizen naar Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, Polen, Zwitserland en Oostenrijk. Met altijd een netwerkmoment in het programma.

Crash Courses, workshops en Virtual Visits

Leuk en leerzaam zijn onze online cursussen over havenlogistiek en offshore, de virtuele bedrijfsbezoeken die je in 360° kunt bekijken en diverse workshops waarin je bijvoorbeeld jouw online netwerkvaardigheden kunt ontwikkelen.

Port Calls

Vanuit onze eigen studio ontvangen wij vrijwel wekelijks interessante gasten die onze leden bijpraten over actuele en relevante onderwerpen. Deelnemers krijgen tijdens deze 'Port Calls' altijd de kans om vragen te stellen en meningen te delen.

Over de studio gesproken...

Wil je ook een online bijeenkomst organiseren voor relaties of personeel in de RPPC-studio? Vanuit onze studio in de Waalhaven begeleiden wij RPPC-leden graag met de organisatie van hun eigen webinar of digitale bijeenkomst.

Beurzen en reizen

Later dit jaar staan er nog diverse collectieve beursdeelnames op de agenda waar onze leden aan kunnen deelnemen, waaronder WindEurope Electric City in Kopenhagen, Offshore Energy in Amsterdam en Europort in Rotterdam. Houd onze agenda in de gaten voor de actuele status.

ZICHTBAARHEID EN NETWERKMOMENTEN, BINNEN EN BUITEN DE ROTTERDAMSE HAVENREGIO

Als iets kenmerkend is voor de Rotterdamse haven en dus ook voor RPPC, is dat we nooit bij de pakken neerzitten. We zijn creatief, denken vooruit maar uiteindelijk zijn we vooral doeners. Ook in coronatijd zitten we niet stil en nemen wij onze taak als verbinder in de Rotterdamse haven uiterst serieus.

Wie denkt dat je niet kunt netwerken in deze tijd, heeft het helemaal mis. RPPC organiseert in 2021 vrijwel wekelijks speeddatebijeenkomsten, digitale promotiereizen, crash courses, workshops, virtual visits en Port Calls.

Daarom RPPC

  • Leg contacten tijdens speeddatebijeenkomsten
  • Vergroot je zichtbaarheid
  • Ga digitaal op reis naar het achterland
  • Sluit aan bij virtuele bedrijfsbezoeken
  • Praat mee tijdens de wekelijkse Port Calls
  • Vergroot je kennis tijdens de Crash Courses
  • Word lid van de communities

Dit zeggen onze leden over RPPC

ted_holleman_kramer_group_rppc (1)

"De evenementen van de RPPC bieden de Kramer Group een perfect platform om met het netwerk op ontspannende wijze in contact te komen."

Ted Holleman | Kramer Group
Cees Punselie

"Via de RPPC heb ik diverse andere leden ontmoet. Met deze bedrijven werken wij nu nauw samen. We krijgen werk en geven werk. Zo ontstaat een krachtig havensysteem."

Cees Punselie | LV Shipping & Transport
marcel_sparreboom_mann_lines

"Wij zijn met Mann Lines recent lid geworden van de RPPC. Tijdens onze eerste achterland reis naar Düsseldorf hebben wij direct kennis kunnen maken met Duitse expediteurs en verladers."

Marcel Sparreboom | Mann Lines