boats_at_night

Leden verbinden met klanten wereldwijd

Sinds de oprichting in 1933 is de RPPC de verbindende schakel tussen het havenbedrijfsleven en internationale verladers & expediteurs.

Persoonlijk contact in een digitale wereld

Ondanks dat de wereld om ons heen in hoog tempo verandert en digitaliseert, is persoonlijk contact in de logistieke keten van essentieel belang. Logistiek is maat- en mensenwerk. Alles draait om relaties en vertrouwen.

De RPPC biedt internationale netwerkmogelijkheden waar persoonlijk contact centraal staat. Sinds de oprichting in 1933 heeft de RPPC waardevolle contacten opgebouwd in binnen- en buitenland met onder andere burgemeesters, havenwethouders, directeuren en bestuursvoorzitters van een groot aantal bedrijven en organisaties. Deze contacten openen deuren voor onze leden.

Heeft u een specifieke vraag? Of wilt u met ons mee op reis? We horen graag van u.

het team in beeld

Albert Albert Straatman

Directeur
+31 10 303 3260
straatman@rppc.nl

Chris van der Deijl, RPPC Chris Chris van der Deijl

Community Manager
+31 10 303 3262
vanderdeijl@rppc.nl

susan Susan Dijkstra

Projectmanager
+31 10 303 3267
dijkstra@rppc.nl

danielle biermans Daniëlle Biermans

Projectmanager
+31 10 303 3266
biermans@rppc.nl

Evelijn Rensen Evelijn Rensen

Projectsecretaresse
+31 10 303 3260
rensen@rppc.nl

kelly-de-graaf-rppc Kelly de Graaf

Projectcoördinator
+31 10 303 3260
degraaf@rppc.nl

Ferdinand van den Oever Deuren openen

Als Raad van Advies zijn wij een klankbord voor het bestuur en de directie met betrekking tot de koers in algemene zin en de promotionele activiteiten in het bijzonder.

De RPPC brengt het havenbedrijfsleven uit Rotterdam, Moerdijk en Dordrecht in contact met potentiële klanten. Dit alles heeft tot doel om de commerciële prestaties van deze bedrijven te vergroten. Gezamenlijk proberen we deuren te openen onder de vlag van de Rotterdamse haven.

Dit samen opereren is de kracht van de RPPC. Tijdens beurzen en netwerkbijeenkomsten leren de leden elkaar beter kennen, zodat ze daarna gemakkelijk met elkaar kunnen schakelen.

Ferdinand van den Oever, van den oever Moerdijk, F

Cuno Vat

RPPC is formeel een stichting met donateurs, we praten echter liever over leden. Dat verwoordt beter wie we zijn, wat we doen wat onze cultuur is: samen de haven op de kaart zetten en een sterk collectief vormen.

De stichting heeft een formeel bestuur dat door het wegvallen van de huidige voorzitter tijdelijk geleid wordt door de vicevoorzitter (Cuno Vat). Maak kennis met gehele RPPC-bestuur.

Voordelen Lidmaatschap RPPC

Wilt u ook een bijdrage leveren aan het promoten van de 'gateway to Europe' en uw zichtbaarheid vergroten in binnen- en buitenland? Dan is een lidmaatschap van de RPPC iets voor u.

  • Ontmoet potentiële klanten
  • Breid uw netwerk uit
  • Ga mee op reis naar beurzen
  • Vergroot uw kennis
  • Word lid van de communities