rppc 1   (157).JPG

Leden verbinden met klanten wereldwijd

Sinds de oprichting in 1933 is de RPPC de verbindende schakel tussen het havenbedrijfsleven en internationale verladers & expediteurs.

Persoonlijk contact in een digitale wereld

Ondanks dat de wereld om ons heen in hoog tempo verandert en digitaliseert, is persoonlijk contact in de logistieke keten van essentieel belang. Logistiek is maat- en mensenwerk. Alles draait om relaties en vertrouwen.

De RPPC biedt internationale netwerkmogelijkheden waar persoonlijk contact centraal staat. Sinds de oprichting in 1933 heeft de RPPC waardevolle contacten opgebouwd in binnen- en buitenland met onder andere burgemeesters, havenwethouders, directeuren en bestuursvoorzitters van een groot aantal bedrijven en organisaties. Deze contacten openen deuren voor onze leden.

Heeft u een specifieke vraag? Of wilt u met ons mee op reis? We horen graag van u.

het team in beeld

Albert Albert Straatman

Directeur
+31 10 303 3260
straatman@rppc.nl

Chris van der Deijl, RPPC Chris Chris van der Deijl

Community Manager
+31 10 303 3262
vanderdeijl@rppc.nl

susan Susan Dijkstra

Projectmanager
+31 10 303 3267
dijkstra@rppc.nl

rppc-vacature-plaatje (1) Kom jij hier te staan?

We zoeken een bevlogen Project Coördinator.

Evelijn Rensen Evelijn Rensen

Projectsecretaresse
+31 10 303 3260
rensen@rppc.nl

Steven Lak Gateway to Europe

De RPPC is een unieke samenwerking tussen het bedrijfsleven in de zeehavens Rotterdam, Moerdijk & Dordrecht, het havenbedrijf Rotterdam en de Nederlandse inland terminals. Deze partijen werken nauw samen om de 'gateway to Europe' te promoten richting verladers en expediteurs in het buitenland.

Uiteindelijk draait alles om het goed bedienen van verladers in het achterland. Gezamenlijk laten de leden van de RPPC in het buitenland zien wat de Rotterdamse haven voor ladingbelanghebbenden kan betekenen. Als lid van de RPPC leert men de haven in de breedste zin kennen. Het is altijd inspirerend om te horen als leden gezamenlijke proposities ontwikkelen voor klanten in het achterland.

Ferdinand van den Oever Deuren openen

Als Raad van Advies zijn wij een klankbord voor het bestuur en de directie met betrekking tot de koers in algemene zin en de promotionele activiteiten in het bijzonder.

De RPPC brengt het havenbedrijfsleven uit Rotterdam, Moerdijk en Dordrecht in contact met potentiële klanten. Dit alles heeft tot doel om de commerciële prestaties van deze bedrijven te vergroten. Gezamenlijk proberen we deuren te openen onder de vlag van de Rotterdamse haven.

Dit samen opereren is de kracht van de RPPC. Tijdens beurzen en netwerkbijeenkomsten leren de leden elkaar beter kennen, zodat ze daarna gemakkelijk met elkaar kunnen schakelen.

Ferdinand van den Oever, van den oever Moerdijk, F

Voordelen Lidmaatschap RPPC

Wilt u ook een bijdrage leveren aan het promoten van de 'gateway to Europe' en uw zichtbaarheid vergroten in binnen- en buitenland? Dan is een lidmaatschap van de RPPC iets voor u.

  • Ontmoet potentiële klanten
  • Breid uw netwerk uit
  • Ga mee op reis naar beurzen
  • Vergroot uw kennis
  • Word lid van de communities