HERO-offshorewind-Waalhaven-D(3)

Rotterdam Offshore rondvaart

2021-09-29T15:00:00 2021-09-29T18:00:00
Rotterdam

Rotterdam Offshore Rondvaart
Aangepaste datum - nog steeds volgeboekt

Zoals dinsdag 14 september bekend is gemaakt wordt de 1,5 meter maatregel vanaf 25 september losgelaten. In plaats daarvan wordt het coronatoegangsbewijs verplicht in de horeca en in de kunst- en cultuursector. Hiermee komt ook de verplichting van een vaste zitplaats te vervallen.

Met name vanwege deze laatste verandering, het vervallen van de vaste zitplaats, hebben wij ervoor gekozen om de rondvaart een week te verplaatsen, naar woensdag 29 september. Wij zijn ervan overtuigd dat een rondvaart met netwerkfunctie voor iedereen succesvoller is wanneer de bezoekers zich vrij kunnen en mogen bewegen. Bovendien kunnen wij het aantal deelnemers opschalen van 85 naar 120 deelnemers.


Uitnodiging (volgeboekt)

De Offshore Community Rotterdam, Rotterdam Partners en IRO nodigen je uit voor een varende netwerkbijeenkomst in het Rotterdamse havengebied. Tijdens deze rondvaart bekijken we de offshore-activiteiten in o.a. Schiedam, de Waalhaven en de Heysehaven. Ook is dit een mooie gelegenheid om elkaar weer even te ontmoeten, vakantieverhalen te delen en de plannen voor het najaar met elkaar te bespreken.


Programma
  • 15.00 uur: ontvangst aan boord
  • 15.30 uur: vertrek vanaf PortCity (Waalhaven Z.Z.)
  • 17.30 uur: terug bij PortCity (Waalhaven Z.Z.)
  • 18.00 uur: einde programma

Inschrijven

Deelname aan deze rondvaart is gratis en uitsluitend voor de leden en genodigden van de Offshore Community Rotterdam, Rotterdam Partners en IRO. Je kunt je nog aanmelden, maar dan kom je op de reservelijst. We hebben plek voor 120 deelnemers, maximaal 2 per bedrijf.

Coronamaatregelen

Deelname is alleen mogelijk met het coronatoegangsbewijs (een geldige QR-code in de Coronacheck-app of los certificaat, in combinatie met een ID). Je krijgt een coronatoegangsbewijs als je volledig bent gevaccineerd, een geldig herstelbewijs hebt of een negatieve testuitslag van maximaal 24 uur oud.

por rppc rp iro.JPG

De rolspecifieke tekst informatie wordt geladen...
De rolspecifieke tekst informatie wordt geladen...