Offshore en Breakbulk

 

De Offshore Community en de Breakbulk Community hebben als doel om bedrijven in de Rotterdamse havenregio te verbinden en zo samenwerking, kennisdeling en business binnen deze segmenten te stimuleren. Daarnaast hebben wij de promotionele taak om Rotterdam op de kaart te zetten als dé offshore- en Breakbulkhaven van Europa.

 

 

 

Dit doen wij door het organiseren van netwerkbijeenkomsten, kennissessies en bedrijfsbezoeken. Maar ook beursbezoeken en beursdeelnames staan op de agenda. Deze communities worden gefaciliteerd door Port of Rotterdam en Rotterdam Port Promotion Council.

Evenementenoverzicht

Offshore Nieuws

Samenwerken aan het merk van de Rotterdamse haven

De Offshore Community Rotterdam is ambitieus en gaat de komende jaren de havens van Rotterdam, Moerdijk en Dordrecht verder op de kaart zetten als dé offshore-haven van Europa. Hiervoor hebben wij de hulp van alle bedrijven nodig, want samen staan we sterk.

Bent u enthousiast geworden over de Offshore Community Rotterdam? Heeft u groeiambities in binnen- of buitenland? Wilt u een bijdrage leveren aan de promotie van de haven? Maak dan vrijblijvend een afspraak met Chris van der Deijl. De RPPC verwelkomt u graag bij de community.

Chris van der deijl, RPPC Chris van der Deijl

Chris van der Deijl Community Manager +31 (0)10 303 32 62 vanderdeijl@rppc.nl