HERO-PortCall-Breakbulk

Port Call: Breakbulk

2020-09-03T09:00:00 2020-09-03T10:00:00
Online

Breakbulk in de Port of Rotterdam

Tijdens deze Port Call gaan we met de leden van de Breakbulk Community Rotterdam in gesprek over de breakbulk segmenten 'staal', 'non-ferro' (zoals aluminium). Wat zijn hiervan de volumes? Welke partijen zijn hierbij betrokken? Welke trends en ontwikkelingen zien deze partijen momenteel in de markt? Hoe kunnen wij als Rotterdam onze concurrentiepositie in deze markt versterken?

Na een introductie door Havenbedrijf Rotterdam gaan wij hier verder over in gesprek met marktpartijen en leden van de Breakbulk Community Rotterdam.

Binnenkort maken wij het exacte programma en de sprekerslijst bekend. U kunt zich nu wel al kosteloos aanmelden voor deze Port Call.


Datum / tijd

Donderdag 3 september, 09.00 - 10.00 uur


Hoe werkt het?

U dient zich vooraf te registreren om deel te kunnen nemen aan deze Port Call. Voorafgaand aan de online bijeenkomst ontvangt u een mail met praktische informatie en een deelnemerslijst. We maken gebruik van Zoom Webinars, een programma voor videobellen.


Terugblik Port Call Heavy Lift

Deze Port Call is een vervolg op de Port Call van 14 juli waarin Heavy Lift and Project Cargo centraal stond. Lees en bekijk hier de terugblik.

De rolspecifieke tekst informatie wordt geladen...
De rolspecifieke tekst informatie wordt geladen...