HERO-PortCall-Breakbulk(2)

Port Call: Breakbulk

2020-09-03T09:00:00 2020-09-03T10:00:00
Online

Breakbulk in de Port of Rotterdam

Tijdens deze Port Call gaan we met de leden van de Breakbulk Community Rotterdam in gesprek over het breakbulk segment 'non-ferrous metals', zoals aluminium. Hoe werkt de London Metal Exchange (LME)? Welke partijen zijn hierbij betrokken? Welke trends en ontwikkelingen zien deze partijen momenteel in de markt? Hoe kunnen wij als Rotterdam onze concurrentiepositie in deze markt versterken?

Na een introductie door Melvin Hage, Business Manager Breakbulk bij Havenbedrijf Rotterdam, praten wij hier verder over met onder andere Robert-Jan van der Voort van Cargow.


London Metal Exchange

De London Metal Exchange (LME) is hét handelsplatform voor staal en non-ferro. Vanuit het LME zal er een presentatie gegeven worden (Engelstalig) over globale ontwikkelingen in deze sector en de prognoses voor de korte en lange termijn.


Datum / tijd

Donderdag 3 september, 09.00 - 10.00 uur


Hoe werkt het?

U dient zich vooraf te registreren om deel te kunnen nemen aan deze Port Call. Voorafgaand aan de online bijeenkomst ontvangt u een mail met praktische informatie en een deelnemerslijst. We maken gebruik van Zoom Webinars, een programma voor videobellen.


Terugblik Port Call Heavy Lift

Deze Port Call is een vervolg op de Port Call van 14 juli waarin Heavy Lift and Project Cargo centraal stond. Lees en bekijk hier de terugblik.

De rolspecifieke tekst informatie wordt geladen...
De rolspecifieke tekst informatie wordt geladen...