HERO-Heavy-Lift-Port Call

Port Call: Heavy Lift

2020-07-14T09:00:00 2020-07-14T10:00:00
Online

Heavy Lift in de Port of Rotterdam

De Port Call is een korte, interactieve, online bijeenkomst waarin specifieke onderwerpen of ladingstromen centraal staan. De Port Call van dinsdag 14 juli staat in het teken van Heavy Lift in de Rotterdamse haven en organiseren wij in samenwerking met Havenbedrijf Rotterdam.

Afgelopen jaar hebben wij samen met Havenbedrijf Rotterdam de Breakbulk Community Rotterdam opgericht, met als doel de Rotterdamse breakbulkbedrijven met elkaar te verbinden en gezamenlijk Rotterdam op de kaart te zetten als dé Breakbulkhaven van Europa. Met een Breakbulk Breakfast, Breakbulk BBQ en deelname aan Breakbulk Europe en de Project Cargo Summit stond er een goed programma en hadden we een mooie start met deze nieuwe Breakbulk Community.

Door de komst van het coronavirus is het programma van dit jaar er heel anders uit komen te zien. De beursdeelnames zijn geannuleerd en de netwerkbijeenkomsten worden nu heel voorzichtig en kleinschalig weer op de agenda gezet.

Om u als lid van de Breakbulk Community Rotterdam bij te praten over de ontwikkelingen uit de markt én de Rotterdamse haven, nodigen wij u uit om deel te nemen aan deze Port Call, met als onderwerp Heavy Lift. Welke zware ladingstromen worden er overgeslagen in Rotterdam? Wat zijn hiervan de volumes? Welke partijen zijn hierbij betrokken? Welke trends en ontwikkelingen zien deze partijen momenteel in de markt? Hoe kunnen wij als Rotterdam onze concurrentiepositie in deze markt versterken?

Wij gaan hierover in gesprek met vertegenwoordigers van onder andere SAL Heavy Lift, Bonn & Mees Drijvende Bokken BV, Mammoet Europe BV en Havenbedrijf Rotterdam. Praat u met ons mee? Meld u zich dan nu aan voor deze gratis online ledenbijeenkomst.


Datum / tijd

Dinsdag 14 juli, 09.00 - 10.00 uur


Hoe werkt het?

U dient zich vooraf te registreren om deel te kunnen nemen aan deze Port Call. Voorafgaand aan de online bijeenkomst ontvangt u een mail met praktische informatie en een deelnemerslijst. We maken gebruik van Zoom Webinars, een programma voor videobellen.

 

De rolspecifieke tekst informatie wordt geladen...
De rolspecifieke tekst informatie wordt geladen...