HERO_Offshore_Rondvaart (2)

Offshore Community Rondvaart

2022-06-14T11:00:00 2022-06-14T14:00:00
Waalhaven Z.Z. Rotterdam

Offshore Community Rondvaart

Dinsdag 14 juni worden de leden van Promotion Council North Sea Port en Energy Port Zeeland ontvangen door de Offshore Community Rotterdam. Tijdens een rondvaart door onder andere de Waalhaven, Eemhaven, Heijsehaven en de havens van Schiedam, bekijken we de verschillende schepen, werven, terminals, trainingscentra en toeleveranciers die actief zijn in de offshore industrie. 

De offshore communities van Rotterdam en North Sea Port (Vlissingen, Terneuzen en Gent) treffen elkaar al jaren op beurzen en bijeenkomsten in binnen- en buitenland. In 2019 ontstond het idee om de leden actief met elkaar te verbinden tijdens een ontmoeting in de havens van Zeeland (lees meer). Tot een wederbezoek in Rotterdam is het door de bekende omstandigheden er helaas niet van gekomen. 

We zijn dan ook blij te kunnen aankondingen dat op we op 14 juni weer een mooie vaartocht met elkaar gaan beleven, vol netwerkmogelijkheden.


PROGRAMMA
  • 11.00 uur: ontvangst aan boord
  • 11.30 uur: vertrek vanaf PortCity (Waalhaven Z.Z.)
  • 13.30 uur: terug bij PortCity (Waalhaven Z.Z.)
  • 14.00 uur: einde programma

Opstaplocatie en parkeren

PortCity
Waalhaven Z.Z. 19, Rotterdam
Je kunt hier gratis parkeren, volg de instructies bij aankomst.

INSCHRIJVEN

Deelname aan deze rondvaart is gratis en uitsluitend voor de leden en genodigden van Promotion Council North Sea Port, Energy Port Zeeland en de Offshore Community Rotterdam / RPPC.

De rolspecifieke tekst informatie wordt geladen...
De rolspecifieke tekst informatie wordt geladen...