AHOY

Lancering paviljoen Breakbulk Europe Rotterdam

2021-10-11T12:00:00 2021-10-11T14:30:00
Rotterdam Ahoy

Lancering paviljoen

Het is al lang geen nieuws meer, maar omdat het zo lekker klinkt roepen we het nog maar een keer;
Breakbulk Europe komt naar Rotterdam!

Van 17 t/m 19 mei 2022 vindt dé Europese beurs voor breakbulk, project cargo en heavy lift plaats in Rotterdam Ahoy. RPPC en Havenbedrijf Rotterdam verzorgen hier een groot paviljoen waar leden van de Breakbulk Community bij kunnen aansluiten. Op maandag 11 oktober trappen wij de aanloop naar deze beurs officieel af op een prachtige locatie!


Wat gaan we doen?

Tot nu toe hebben hebben al zo'n 25 leden van de Breakbulk Community zich gemeld bij ons om deel te nemen aan het Rotterdam-paviljoen. Maar hoe gaat dat paviljoen er eigenlijk uitzien? Wat gaat er die dagen verder gebeuren op het paviljoen en op de beursvloer? En wat staat er op het programma buiten de beursvloer? 


Waar en wanneer?

Op maandag 11 oktober vertellen wij jou hier alles over. Waar? Op dé plek waar het straks allemaal gaat gebeuren; onze eigen locatie in hal 2 van Rotterdam Ahoy! Naast deze lancering zal ook Rotterdam Ahoy en beursorganisator Hyve aan het woord komen om ons op te warmen voor een geweldige eerste editie van Breakbulk Europe in Rotterdam. Je bent welkom vanaf 12.00 uur in hal 2, lunch wordt verzorgd.


Voor de hele breakbulk community!

Ook als je niet deelneemt aan het paviljoen, ben je als lid van de Breakbulk Community Rotterdam uiteraard meer dan welkom om je aan te melden. Wil je deelnemen aan ons paviljoen, maar heb je je nog niet bij ons gemeld? Wacht dan niet te lang, want we zitten al aardig vol! Lees meer hierover: Rotterdam paviljoen - Breakbulk Europe Rotterdam

De rolspecifieke tekst informatie wordt geladen...
De rolspecifieke tekst informatie wordt geladen...