HERO_Breakbull_Europe_Rotterdam_D

Breakbulk Europe Rotterdam

2022-05-17T00:00:00 2022-05-19T00:00:00
Rotterdam

Breakbulk Europe Rotterdam 2022

Deze week werd het fantastische nieuws bekendgemaakt; Breakbulk Europe komt naar Rotterdam! Van 17 t/m 19 mei 2022 vindt dé Europese beurs voor breakbulk, project cargo en heavy lift plaats in Rotterdam Ahoy.

Om een krachtig signaal af te geven naar de markt willen wij samen met onze partners optrekken door hier een grote collectieve presentatie neer te zetten. Een plek waarin we met elkaar Rotterdam positioneren als dé breakbulkhaven van Europa, maar ook met maximale zichtbaarheid voor de individuele bedrijven.

Als 'hosting port' hebben wij eerste keus in het selecteren van de beste positie in de beurshal. Ook jij kan dus hiervan profiteren, zelfs als je al contractuele verplichtingen hebt bij de beursorganisatie vanwege de geannuleerde beurzen in 2020/2021. In overleg met de beursorganisatie kunnen wij de gereserveerde stand positioneren aansluitend bij ons Breakbulk Community Plein. Dit uiteraard onder voorbehoud van de beschikbare ruimte. 

Op woensdag 21 april van 15.00 tot 16.00 uur organiseren wij een online bijeenkomst waarin wij de opties verder toelichten en vragen te beantwoorden. Ben je geïnteresseerd? Graag zouden wij voor die tijd jouw voorkeur ontvangen hebben via onderstaand aanmeldformulier. Alleen na het invullen van het formulier word je uitgenodigd voor de online bijeenkomst. 


We kijken naar de volgende keuzeopties
  • Jouw eigen stand langs het Breakbulk Community plein (space only)
  • Een stand verzorgd door RPPC op het Breakbulk Community plein
  • Een promotiezuil op het Breakbulk Community plein

Op basis van deze inventarisatie kunnen wij de gewenste ruimte reserveren en samenstellen.


De voordelen van collectieve deelname via RPPC / Port of Rotterdam
  • Centrale bar waar je vrij gebruik van kunt maken
  • Een barista met de allerbeste koffie van de beurshal
  • Netwerkborrel waar je jouw relaties voor kunt uitnodigen
  • Promotie van jouw deelname via onze on- en offline kanalen

  • En natuurlijk sta je in het middelpunt van de aandacht en de belangstelling

In aanloop naar de beurs en tijdens het event zal er een breder programma voor de Breakbulk Community Rotterdam en onze partners worden aangeboden. 

Geef via onderstaand aanmeldformulier je interesse aan. Deelname aan het Breakbulk Community plein is alleen mogelijk voor leden en partners van RPPC en Havenbedrijf Rotterdam, die actief zijn in de breakbulk, project cargo en/of heavy lift. 

De rolspecifieke tekst informatie wordt geladen...
De rolspecifieke tekst informatie wordt geladen...