Gratis drankje bij Courzand

RPPC biedt u deze zomer leuke kortingsacties aan bij diverse horecaondernemingen en attracties in Rotterdam. En dat is niet alleen goed nieuws voor u! Want door gebruik te maken van deze acties ondersteunt u gelijk ook de Rotterdamse ondernemers die onze stad zo bijzonder maken. Een mooie win-win-situatie!


Omschrijving actie

Wanneer u gezellig langs komt bij Café Restaurant Courzand krijgt u één drankje gratis aangeboden m.u.v. sterke drank. Maximaal 5 personen per bedrijf. 


Over Café Restaurant Courzand

Vandaag de dag bieden wij onze gasten een beleving van Art Deco-allure op het authentieke en rauwe Heijplaat. Wij heten u welkom in onze hedendaagse Nederlands Europese keuken met warme gastvrijheid en ongeëvenaarde service. Onze koks presenteren een seizoensgebonden menu dat bestaat uit eenvoudige gerechten met een rustieke invloed.

In ons café-restaurant kan op verschillende manieren worden genoten. Courzand serveert een à la carte menu in een ongedwongen walk-in setting en tijdens bijzondere data een buffet met verschillende heerlijke proeverijen.

In 2017 heropend door de Rotterdamse ondernemer John de Roode in het verbouwde pand aan de Courzandseweg.


Duur van de actie

Deze actie is geldig van 20 juli t/m 31 augustus


Aanmelden

U kunt zich aanmelden door onderstaand formulier in te vullen. Café Restaurant Courzand neemt contact met u op om de reservering te bevestigen.

De rolspecifieke tekst informatie wordt geladen...
De rolspecifieke tekst informatie wordt geladen...