HERO-desinfectiebalie

Zomeractie: € 20,- korting op een desinfectie balie

2020-07-20T00:00:00 2020-09-11T00:00:00
Tromp Print & Packaging, Rotterdam

Desinfectie balie
in eigen huisstijl

RPPC biedt u een interessante korting op een desinfectiebalie, die u volledig in eigen huisstijl kunt laten bedrukken. Omdat wij ook zelf deze balies laten maken voor onze bijeenkomsten en promotiereizen, kunnen RPPC-leden meeliften met onze volumekorting. De desinfectiebalie kost u dan € 65,- (in plaats van € 85,-).


DUUR EN VOORWAARDEN VAN DE ACTIE

Wilt u gebruik maken van onze volumekorting, dan dient u uiterlijk 24 juli uw bestelling door te geven. Mogelijk volgt er nog een tweede bestelmoment eind augustus.

  • Standaardontwerp: U kunt kiezen voor het standaardontwerp daarop uw logo (zie onderstaand voorbeeld). In dat geval hoeft u alleen uw logo aan te leveren.
  • Compleet bedrukte balie: U kunt ook kiezen voor een compleet bedrukte balie met bijvoorbeeld foto's van uw bedrijf of dienstverlening. Geef dit aan bij uw bestelling, u ontvangt van ons het grafische template om de balie mee te ontwerpen (Illustrator).
Desinfectiebalie(2)

AANMELDEN

U kunt zich aanmelden door onderstaand formulier in te vullen. Geef aan of u gebruik maakt van het standaard ontwerp of het eigen ontwerp.

De rolspecifieke tekst informatie wordt geladen...
De rolspecifieke tekst informatie wordt geladen...