HERO-River Cruise

Zomeractie: 20% korting River Cruise Rotterdam

2020-07-20T00:00:00 2020-08-30T00:00:00
Parkhaven, Rotterdam

20% korting op een rondvaart

RPPC biedt u deze zomer leuke kortingsacties aan bij diverse horecaondernemingen en attracties in Rotterdam. En dat is niet alleen goed nieuws voor u! Want door gebruik te maken van deze acties ondersteunt u gelijk ook de Rotterdamse ondernemers die onze stad zo bijzonder maken. Een mooie win-win-situatie!


OMSCHRIJVING ACTIE

Boek een mooie rondvaart bij River Cruise Rotterdam van 60 minuten langs alle highlights van Rotterdam en krijg 20% korting op uw ticket. Maximaal 6 personen per boeking. 

OVER River cruise rotterdam

Stap aan boord voor een rondvaart van circa 1 uur op de Maas langs alle highlights van Rotterdam. Je hebt een prachtig uitzicht over de imposante skyline en de verschillende havens. Een enthousiaste gids vertelt je tijdens de vaart over alle ins en outs van de vaarroute. We varen onder andere langs het beroemde ss Rotterdam, Kop van Zuid, Hotel New York, het Witte Huis, de Willemsbrug, de Euromast en meer bijzondere plekken die je niet mag missen. Zoek een plekje binnen in de gezellige salon of strijk neer op het zonnedek. Aan boord is een bar waar dranken en hapjes verkrijgbaar zijn.


DUUR VAN DE ACTIE

Deze actie is geldig van 20 juli t/m 30 augustus


AANMELDEN

U kunt zich aanmelden door onderstaand formulier in te vullen. U ontvangt van ons een e-mail met een kortingscode en de vervolgstappen die u dient te volgen om uw boeking definitief te maken. 

 

De rolspecifieke tekst informatie wordt geladen...
De rolspecifieke tekst informatie wordt geladen...