HERO-Pannenkoekenboot-2

Zomeractie: 20% korting Pannenkoekenboot

2020-07-20T00:00:00 2020-08-30T00:00:00
Parkhaven, Rotterdam

20% korting op een rondvaart

RPPC biedt u deze zomer leuke kortingsacties aan bij diverse horecaondernemingen en attracties in Rotterdam. En dat is niet alleen goed nieuws voor u! Want door gebruik te maken van deze acties ondersteunt u gelijk ook de Rotterdamse ondernemers die onze stad zo bijzonder maken. Een mooie win-win-situatie!


OMSCHRIJVING ACTIE

Boek een mooie rondvaart bij de Pannenkoekenboot Rotterdam en krijg 20% korting op uw ticket. Maximaal 6 personen per boeking. 


OVER de Pannenkoekenboot Rotterdam

We varen door de Rotterdamse wateren waar je een prachtig uitzicht hebt over de imposante skyline. De beroemde en gedurfde architectuur waar Rotterdam wereldwijd om bekend staat, is vanaf het water niet te missen! De rondvaart duurt 60 minuten. In een ongedwongen sfeer geniet je onbeperkt van versgebakken spek-, kaas-, appel- en naturel pannenkoeken. Ook is er poedersuiker en stroop om de pannenkoeken mee te versieren. Twijfelen hoeft niet, want de volgende ronde kies je gewoon weer een andere pannenkoek! Het record staat op 15, hoeveel pannenkoeken kun jij op?


DUUR VAN DE ACTIE

Deze actie is geldig van 20 juli t/m 30 augustus


AANMELDEN

U kunt zich aannmelden door onderstaand formulier in te vullen. U ontvangt van ons een e-mail met een kortingscode en de vervolgstappen die u dient te volgen om uw boeking definitief te maken. 

De rolspecifieke tekst informatie wordt geladen...
De rolspecifieke tekst informatie wordt geladen...