HERO-Splash Tours

Zomeractie: 10% korting Splashtours

2020-07-20T00:00:00 2020-08-30T00:00:00
Parkhaven, Rotterdam

10% KORTING OP EEN RONDVAART

RPPC biedt u deze zomer leuke kortingsacties aan bij diverse horecaondernemingen en attracties in Rotterdam. En dat is niet alleen goed nieuws voor u! Want door gebruik te maken van de acties ondersteunt u gelijk ook deze Rotterdamse ondernemers die onze stad zo bijzonder maken. Een mooie win-win-situatie!


OMSCHRIJVING ACTIE

Boek een mooie rondvaart bij Splashtours Rotterdam en krijg 10% korting op uw ticket. Maximaal 6 personen per boeking. 


OVER Splashtours Rotterdam

Splashtours biedt een ‘anders-dan-anders’ stadstour door Rotterdam. Een tour met deze unieke amfibiebus zorgt voor een onvergetelijke ervaring voor jong en oud! Met Splashtours zie je tijdens de stadsrit de meest bijzondere en mooiste plekjes van Rotterdam. Dan komt de ‘splash’: de spectaculaire duik in de Maas. De bus blijkt ineens ook een zeewaardige boot die verder door het water langs de spectaculaire skyline van de stad vaart! Een stadstour met Splashtours Rotterdam duurt 60 minuten. De route is zorgvuldig samengesteld, zodat je het beste en mooiste te zien krijgt van Rotterdam.


DUUR VAN DE ACTIE

Deze actie is geldig van 20 juli t/m 30 augustus


AANMELDEN

U kunt zich aannmelden door onderstaand formulier in te vullen. U ontvangt van ons een e-mail met een kortingscode en de vervolgstappen die u dient te volgen om uw boeking definitief te maken. 

De rolspecifieke tekst informatie wordt geladen...
De rolspecifieke tekst informatie wordt geladen...