rppc-itanks

World Port Business Breakfast

2019-09-06T00:00:00 2019-09-06T00:00:00
Rotterdam


World Port Business Breakfast

Op vrijdag 6 september 2019 staat de kracht van het netwerk centraal bij het World Port Business Breakfast. Na de succesvolle eerste editie vorig jaar komt het Rotterdamse Innovatie Ecosysteem nu weer samen bij Hogeschool Rotterdam op het RDM-terrein om kennis te delen rond de energietransitie. Dit evenement is een samenwerking met Deltalinqs, iTanks, RPPC, Havenbedrijf Rotterdam, Rotterdam Partners, PortXL, Hogeschool Rotterdam, Gemeente Rotterdam, Innovation Quarter en RMSC.

Wat gaat er op korte termijn gebeuren in de verandering en verduurzaming van de industrie in de Botlek. En minstens zo belangrijk, hoe houd je daar grip op met advies, innovaties, investeringen en gedeelde kennis? Met on-stage interviews en onderlinge discussies zorgen we voor een duurzame bijdrage aan het proces. Wil je hierbij aanwezig zijn? We verwelkomen je graag! Meld je direct aan via de inschrijfbutton.

Programma

  • 07.30 uur Inloop en ontbijt
  • 08.00 uur Interviews
  • 08.30 uur Netwerken

Dit ontbijt is een initiatief van: Deltalinqs, iTanks, RPPC, Havenbedrijf Rotterdam, Rotterdam Partners, PortXL, Hogeschool Rotterdam, Gemeente Rotterdam, Innovation Quarter en RMSC.

De rolspecifieke tekst informatie wordt geladen...
De rolspecifieke tekst informatie wordt geladen...