HERO Kjell Lutz

Workshop 'online vaardigheden'

2021-01-22T09:00:00 2021-01-22T10:00:00
Online

Een goede voorbereiding is het halve werk

THUMBNAIL Kjell Lutz

Inmiddels is duidelijk dat wij ook in 2021 nog veel achter de camera zullen vergaderen, brainstormen, verkopen en pitchen. Het is daarom belangrijk dat we onze online vaardigheden blijven ontwikkelen en aanscherpen. Wat vaak als de grootste uitdaging bij online meetings wordt gezien, is het actief te betrekken van deelnemers en 'echt' contact via camera en beeldscherm te maken.

Kjell Lutz, ervaren dagvoorzitter en trainer bij Dagvoorzitter.nl, geeft op vrijdag 22 januari tijdens de workshop 'online vaardigheden' een aantal handvatten die je kunt gebruiken om effectiever, comfortabeler en met meer zelfvertrouwen online bijeenkomsten te organiseren en aan deel te nemen. In een uur tijd zullen wij vier onderwerpen behandelen:

  • verbinding maken
  • interactie
  • hoe kom je in beeld
  • hoe organiseert u een goede online bijeenkomst

Het is een workshop, dus je wordt tijdens de sessie kort aan het werk gezet samen met een aantal andere RPPC-leden en medewerkers. Kortom; een leuke, actieve en inspirerende sessie waar je in de praktijk zeker gebruik van gaat maken!


Beperkt aantal deelnameplekken

Om een goede interactie mogelijk te maken tijdens de workshop is er een beperkt aantal plekken (40) beschikbaar. Wacht daarom niet te lang met aanmelden, vol=vol. Aan deze workshop zijn voor RPPC-leden geen kosten verbonden.

De rolspecifieke tekst informatie wordt geladen...
De rolspecifieke tekst informatie wordt geladen...