HERO RPPC (1)

Workshop 'online sales pitch'

2021-02-16T09:00:00 2021-02-16T10:00:00
Online

Zorg voor een goede eerste indruk

Inmiddels is duidelijk dat wij ook in 2021 nog veel achter de camera zullen vergaderen, brainstormen, verkopen en pitchen. Het is daarom belangrijk dat we onze online vaardigheden blijven ontwikkelen en aanscherpen. Wat vaak als de grootste uitdaging bij verkoopgesprekken wordt gezien, is het maken van een goede indruk in de korte tijd die beschikbaar is. Daarbij komt kijken dat non-verbale communicatie lastig is om te lezen én toe te passen.


Workshop Sales pitch

Tijdens deze workshop concentreren wij ons op het verkoopgesprek. Online heb je verschillende vormen van commerciële gesprekken; van korte één-op-één speeddate gesprekken tot groepsmeetings en persoonlijke afspraken met een (potentiële) opdrachtgever. Ondanks dat dit totaal verschillende gespreksvormen zijn, hebben ze in ieder geval één ding met elkaar gemeen; je krijgt maar één keer de kans om een goede eerste indruk te maken.

Wist je dat mensen binnen de eerste drie seconden na elkaar beslissen hoe ze over jou denken? Eerste indrukken, zelfs als ze niet waar zijn, zijn moeilijk los te maken en te veranderen. Een 'goede' eerste indruk is dus cruciaal in een verkoopgesprek, net zoals een negatieve indruk een onmogelijk obstakel is om te overwinnen.


Interactieve workshop met veel onderling contact

Onze ervaren trainer geeft je handvatten mee om een goede salespitch voor te bereiden en technieken om 'stevig in je schoenen te staan' in een online verkoopgesprek.

Het is een workshop, dus je wordt tijdens de sessie kort aan het werk gezet samen met een aantal andere RPPC-leden en medewerkers. En iedere deelnemer krijgt de kans om zijn of haar salespitch te geven voor de groep!


BEPERKT AANTAL DEELNAMEPLEKKEN

Om een goede interactie mogelijk te maken tijdens de workshop is er een beperkt aantal plekken (40) beschikbaar. Wacht daarom niet te lang met aanmelden, vol=vol. Aan deze workshop zijn voor RPPC-leden geen kosten verbonden.

De rolspecifieke tekst informatie wordt geladen...
De rolspecifieke tekst informatie wordt geladen...