HERO haven avond (2)

Working across generations

2021-05-20T17:00:00 2021-05-20T18:30:00
Online / RDMNext.

Haven coryfeeën met nieuwe generatie in gesprek

Op 20 mei organiseren CHIO Port Club Rotterdam (CPCR), Rotterdam Port Promotion Council (RPPC), Rotterdam Maritime Services Community (RMSC), Rotterdam Partners, IQ/Maritime Delta, Deltalinqs, Young Nederland Maritime Technology, Jong Havenvereniging, en Rotterdam Maritime Capital of Europe een gezamenlijk online event waarbij Young Professionals met maritieme prominenten in gesprek gaan.

De cultuur van de maritieme sector wordt vaak omschreven als 'traditioneel'. Young professionals voelen zich er niet altijd gehoord en de gevestigde orde begrijpt niet altijd waarom deze groep zich voornamelijk bezig wil houden met zaken als innovatie en energietransitie.

Tijdens dit event gaan de jongeren en gevestigde orde met elkaar in gesprek om te onderzoeken hoe ze samen kunnen werken en de transitie in de maritieme sector kunnen versnellen. Wat kunnen 'Zij die de dienst uitmaken' leren van gedreven, ambitieuze maar '32-uur-in-de-week-werkende' jongeren? En hoe kunnen de jongeren hun voordeel doen van de lessen van de 'Old boys' (en girls!). Welke stappen hebben zij gezet toen zij aan het begin van hun carrière stonden?

Het belooft een inspirerende ontmoeting te worden, online vanaf de RDM campus.


Programma

- Welkom door Jan van Dinther – jong haventalent 2021
- Introductie sprekers
- Presentaties:

  • Presentatie ambitie van jong haventalent - Jan van Dinther – Jong haventalent 2021
  • Presentatie regionale maritieme agenda, welke rol de cultuur van de sector speelt en hoe op C-level tegen behoud van Young Professionals wordt aangekeken – Peter Goedvolk - CEO Count Companies
  • Presentatie CargoSnap en digitalisering van de sector - Daria Kremenskaia – Business devolpment manager CargoSnap
  • De innovatiemakelaar, hoe jongeren in gesprek gaan met hun directie om talent voor de sector te behouden en de energietransitie te versnellen – Ashley Hofmann Buccaneer Delft

- Paneldiscussie
- Afsluiting

De rolspecifieke tekst informatie wordt geladen...
De rolspecifieke tekst informatie wordt geladen...