WindEnergy Hamburg header ROC-2

WindEnergy Hamburg

2018-09-25T00:00:00
Hamburg Duitsland

Sluit aan bij de Rotterdam Offshore Community

WindEnergy Hamburg, de beurs die plaatsvindt van 25 t/m 28 september 2018, is het toonaangevende evenement in de windenergie en onmisbaar voor iedereen die zaken doet in deze sector. De Rotterdam Offshore Community is hier vertegenwoordigd met een stand waar de leden bij kunnen aansluiten. Wilt u uw bedrijf ook presenteren op WindEnergy Hamburg en genieten van de voordelen van een gezamenlijke stand op het Dutch Village? Meld u dan nu aan. 

csm_we16_galerie07_c316424e07

WindEnergy Hamburg, de beurs die plaatsvindt van 25 t/m 28 september 2018, is hét toonaangevende evenement in de windenergie en onmisbaar voor iedereen die zaken doet in deze sector. De brancheverenigingen NWEA, IRO, HHWE en Netherlands Maritime Technology (NMT) bundelen hun krachten en organiseren een Dutch Village op deze beurs.

De Rotterdam Offshore Community is hier vertegenwoordigd met een stand waarin de RPPC-leden kunnen participeren voor € 1.250,-. Dit alles onder de vlag ‘Port of Rotterdam – Make It Happen’. U kunt gebruik maken van onze hotelreservering bij Hotel Prizeotel in Hamburg. Kosten hiervoor zjin € 175,- per nacht.

Wilt u uw bedrijf ook presenteren op WindEnergy Hamburg en genieten van de voordelen van een gezamenlijke stand op het Dutch Village? Meld u dan nu aan.

  • Gezamenlijke hotelreservering via Dutch Village
  • Gezamenlijke Rotterdam Offshore Community beursstand (21m2)
  • Compleet verzorgde catering op de stand, inclusief lunch
  • Promoot uw bedrijf tijdens de netwerkborrel op de Dutch Village
  • Opname in de promotieflyer van de Rotterdam Offshore Community
  • Online promotie van uw deelname via de Rotterdam Offshore Community
  • Toegangskaarten (1 per bedrijf) en naambadges

De rolspecifieke tekst informatie wordt geladen...
De rolspecifieke tekst informatie wordt geladen...