WHD avondshow

Werelhavendagen - VIP Experience

2019-09-07T00:00:00 2019-09-07T00:00:00
Cruise Terminal Rotterdam

Bied uw klanten een VIP Experience

In de Cruise Terminal Rotterdam vindt op zaterdag 7 september 2019 de WHD VIP Experience plaats. Een zakelijk event op de beste locatie denkbaar, met een fantastisch uitzicht op de Nieuwe Maas en de spectaculaire avondshow. Als lid van RPPC bieden wij u en uw relaties een bijzondere mogelijkheid om deel te nemen aan de RPPC-Business Lounge, als onderdeel van de WHD VIP Experience.

De RPPC-Business Lounge geeft u de mogelijkheid om in een informele setting te genieten van de activiteiten op en om het water en uiteraard het vuurwerk als bijzonder hoogtepunt. U krijgt toegang tot het balkon en beleeft dit alles vanaf de eerste rang. U ontmoet hier de Rotterdamse havencommunity en kunt ook uw klanten uitnodigen voor een compleet verzorgde avond. De lounge voorziet u en uw gasten van eten en drinken en heeft eigen bediening. U komt echt niets tekort! De RPPC-Business Lounge is een onderdeel van de WHD VIP Experience, wat u bovendien toegang biedt tot een breder zakelijk netwerk en het muzikaal entertainment.

Bestel uw kaarten
Als lid van RPPC ontvangt u € 20,- korting per kaart op de reguliere deelnameprijs voor de WHD VIP Experience. Toegangskaarten voor de RPPC-Business Lounge kunt u bestellen vanaf 3 stuks en bedragen € 99,- per kaart (in plaats van € 119,-). Dit is inclusief compleet verzorgde catering van 20.00 tot 01.00 en toegang tot het balkon met uitzicht op de Nieuwe Maas.

 

De rolspecifieke tekst informatie wordt geladen...
De rolspecifieke tekst informatie wordt geladen...