WHD avondshow

Wereldhavendagen VIP-experience

2022-09-03T00:00:00 2022-09-03T00:00:00
Cruise Terminal Rotterdam

Bied je klanten een VIP-experience

In de Cruise Terminal Rotterdam vindt op zaterdag 3 september 2022 de WHD VIP Experience plaats. Een zakelijk event op de beste locatie denkbaar, met een fantastisch uitzicht op de Nieuwe Maas en de spectaculaire avondshow. Als lid van RPPC bieden wij jou en je relaties een bijzondere mogelijkheid om deel te nemen aan de RPPC-Business Lounge, als onderdeel van de WHD VIP Experience.

De RPPC-Business Lounge geeft je de mogelijkheid om in een informele setting te genieten van de activiteiten op en om het water en uiteraard het vuurwerk als bijzonder hoogtepunt. Je krijgt toegang tot het balkon en beleeft dit alles vanaf de eerste rang. Je ontmoet hier de Rotterdamse havencommunity en kunt ook klanten uitnodigen voor een compleet verzorgde avond. De lounge voorziet jou en je gasten van eten en drinken en heeft eigen bediening. Je komt echt niets tekort! De RPPC-Business Lounge is een onderdeel van de WHD VIP Experience, wat bovendien toegang biedt tot een breder zakelijk netwerk en het muzikaal entertainment.


Reserveer je kaarten voor 1 augustus!

Vanaf 100 deelnemers krijgen wij € 20,- korting per kaart op de reguliere deelnameprijs voor de WHD VIP Experience. Toegangskaarten voor de RPPC-Business Lounge kan je bestellen vanaf 3 stuks en bedragen dan € 115,- per kaart (in plaats van € 135,-). Dit is inclusief compleet verzorgde catering van 20.00 tot 01.00 en toegang tot het balkon met uitzicht op de Nieuwe Maas.

Help ons én jezelf door voor 1 augustus kaarten te reserveren. Dan kunnen wij de korting van € 20,- per kaart garanderen. Als we dit aantal niet halen, nemen we contact met je op om de opties door te spreken.

De rolspecifieke tekst informatie wordt geladen...
De rolspecifieke tekst informatie wordt geladen...