HERO Fietstocht B

Wat heb ik nou aan mijn fiets hangen?

2020-07-15T14:30:00 2020-07-15T18:00:00
Haven Rotterdam

Wat heb ik nou aan mijn fiets hangen?

Om de zomervakantie lekker ontspannen in te luiden gaan we op woensdag 15 juli de Rotterdamse haven per fiets ontdekken. Een sportieve, corona-proof haventoer met lokale gidsen die persoonlijke verhalen, interessante facts & figures, de hotspots en bezienswaardigheden met ons delen.

We verzamelen bij, een voor velen bekende plek, Café Restaurant Courzand. Hier staan de fietsen voor ons klaar en starten we de toer door de grootste haven van Europa. Na afloop van de toer komen we weer samen in Courzand voor een verantwoorde borrel en een leuke pub quiz, gehost door niemand minder dan Roel Pot!


Over Roel Pot

Roel Pot is werkelijk te Rotterdams voor woorden, hij werd bekend als presentator bij RTV Rijnmond waar zijn manier van interviewen opzien baarde bij vriend en vijand. Roel is één van de bekendste Rotterdamse taal kunstenaars, in rap tempo vertelt Roel alles over "Rotterdams", hij is als geen ander gespecialiseerd in de Rotterdamse sociolecten. Bovendien is deze goedlachse gast van "Zuid" goed op de hoogte van alles wat zich afspeelt in het hedendaagse Rotterdam.


Op veilge afstand

Tijdens het fietsen en in Courzand is er voldoende ruimte om met elkaar te netwerken, uiteraard op 1.5 meter afstand.

Aanmelden kan tot vrijdag 10 juli 12:00 uur, er kunnen maximaal 30 personen deelnemen. Wacht dus niet te lang met aanmelden, want vol=vol. RPPC zorgt voor de fietsen, deelname is gratis met annuleringsvoorwaarden, zie aanmeldformulier.

De rolspecifieke tekst informatie wordt geladen...
De rolspecifieke tekst informatie wordt geladen...