EBS Europoort (2).JPG

Warenbeurs Wenen

2019-10-17T00:00:00 2019-10-18T00:00:00
Wenen, Oostenrijk

Het grootste trefpunt voor de Europese graanwereld

De Europese Warenbeurs (European Commodities Exchange) is de belangrijkste ontmoetingsplek voor de agri sector en vindt dit jaar plaats op 17 en 18 oktober in Wenen . RPPC verzorgt het Port of Rotterdam Agri Pavilion waar onze leden bij kunnen aansluiten.

De Europese Warenbeurs (European Commodities Exchange) is de belangrijkste ontmoetingsplek voor de agri sector en vindt dit jaar plaats op 17 en 18 oktober in Wenen. RPPC verzorgt het Port of Rotterdam Agri Pavilion waar onze leden bij kunnen aansluiten.

Ieder jaar komt de voltallige internationale agri sector tezamen op de Europese Warenbeurs. Veel handelshuizen, producenten, verbruikers en makelaars zijn van de partij. Ook financiële dienstverleners, terminal operators, graanfactors, controlebedrijven, ship brokers, ship owners en de verschillende modaliteiten zijn vertegenwoordigd.

We hebben een mooie plek weten te bemachtigen centraal in de beurshal. Het wordt een echte netwerkstand voorzien van een bar, een ludieke publiekstrekker (meer informatie hierover volgt) en uiteraard de uitingen van de deelnemende partijen.

Op de eerste beursdag op 17 oktober is er een netwerkborrel en na afloop van deze eerste beursdag organiseren wij op een externe locatie een netwerkdiner voor onder andere de deelnemende leden aan het paviljoen.

Hotelreservering
Deelnemers aan het Port of Rotterdam Agri Pavilion kunnen gebruik maken van onze reservering bij het 'Hotel Am Konzerthaus Vienna MGallery by Sofitel'.

Sluit aan bij het Rotterdam Agri Pavilion en zet samen met ons uw bedrijf én de Rotterdamse haven op de kaart tijdens deze Europese Warenbeurs in Wenen! Alle aanvullende informatie, kosten en deelnamemogelijkheden treft u onder de aanmeldknop.

De rolspecifieke tekst informatie wordt geladen...
De rolspecifieke tekst informatie wordt geladen...