Zakelijk LinkedIn

Wake up call: Scoren op LinkedIn

2019-11-14T08:00:00 2019-11-14T10:00:00
Locatie volgt Rotterdam

Scoren op LinkedIn

Wat zijn de belangrijkste trends en nieuwe functionaliteiten? Haalt u het maximale uit uw Company Page? En wat zijn de ervaringen van uw collega's in de Rotterdamse havenegio? Deze editie van de Wake Up Call staat volledig in het teken van LinkedIn, hét online B2B-platform.

Ook voor RPPC is LinkedIn een belangrijk kanaal om onze doelgroepen te bereiken en het verhaal van de haven en natuurlijk onze leden over te brengen. Sinds de start van onze nieuwe contentstrategie in 2018 zien wij een toenemend aantal volgers, 'likes' interacties op onze Company Page. Met als gevolg een enorme groei aan websitebezoekers en informatieaanvragen.

Het aantal posts per dag op LinkedIn neemt nog steeds flink toe, wij zien ook steeds meer activiteiten vanuit onze leden op LinkedIn verschijnen. De uitdaging voor u en voor onszelf is om onderscheidend te blijven tussen de enorme massa aan berichten. Ook het meten van het succes speelt een belangrijke rol in het bepalen van de juiste strategie.

Tijdens deze ontbijtsessie presenteren wij diverse succesverhalen uit de haven en geven wij inzicht in de meest relevante trends en functionaliteiten binnen LinkedIn. Ook zijn wij benieuwd naar de ervaringen vanuit uw organisatie en gaan we graag met u in gesprek hoe wij vanuit RPPC een bijdrage kunnen leveren aan uw succes op LinkedIn.

De rolspecifieke tekst informatie wordt geladen...
De rolspecifieke tekst informatie wordt geladen...