RPPC LOL-Online

Speeddaten met Nederland Distributieland (NDL)

2021-03-05T11:30:00 2021-03-05T12:30:00
Online

Logistiek en het aantrekken van
ladingstromen

Nederland Distributieland (NDL) en Rotterdam Port Promotion Council hebben veel met elkaar gemeen. Beide promotieorganisaties hebben als doel om ladingstromen aan te trekken, samen met hun leden. Daar waar NDL zich inzet om Nederland als Europese logistieke hub in het buitenland te promoten, doet RPPC dat met een focus op de Rotterdamse haven.

De organisaties komen elkaar dan ook vaak tegen op internationale beurzen en handelsreizen en werken ook geregeld samen in het belang van de leden. Een mooi voorbeeld is het Nederlandse paviljoen tijdens de China (Shenzhen) International Logistics and Supply Chain Fair, waar onder andere NDL en RPPC de organisatie van verzorgden.

Fysieke netwerkbijeenkomsten en beurzen zijn momenteel een groot gemis op de agenda. Om die reden hebben wij de handen ineengeslagen voor een online speeddate bijeenkomst op vrijdag 5 maart 2021.


DRAAI MEE IN DE NETWERKCARROUSEL

Als je deelneemt aan deze bijeenkomst draai je mee in een netwerkcarrousel, waarbij leden van NDL en RPPC zoveel mogelijk met elkaar worden gematched. Gedurende zes minuten ga je met elkaar in gesprek, waarna de carrousel vervolgens weer doordraait naar de volgende match. Het is dus steeds een verrassing met wie je in contact komt. Een leuke en laagdrempelige manier om contacten te leggen, bij te praten, kennis te delen en afspraken te maken.

Schrijf je nu in, deelname is gratis en alleen toegankelijk voor de leden van NDL en RPPC.


DATUM / TIJD

Vrijdag 5 maart
11:30 - 12:30 uur

Aanmelden kan via onderstaande link. Je ontvangt kort voor aanvang van de onlinebijeenkomst een mail met verdere instructies en een link om in te kunnen loggen.

De rolspecifieke tekst informatie wordt geladen...
De rolspecifieke tekst informatie wordt geladen...