HERO-speeddate-IRO-2

Speeddaten met IRO-leden

2021-03-26T11:30:00 2021-03-26T12:30:00
Online
HERO-speeddate-IRO-2

Offshore Energy Industry

De Nederlandse Offshore Energie toeleveringsindustrie behoort tot de top 5 van de wereld. Branchevereniging IRO is een onafhankelijke non-profit organisatie die de belangen van haar 400 aangesloten bedrijven ondersteunt en behartigt. Haar inzet is gericht op het verder verbeteren van de internationaal toonaangevende positie die de leden innemen als toeleveranciers in de upstream olie-, gas, offshore renewable en mariene energie industrie.

Sinds de oprichting van de Offshore Community Rotterdam komen wij IRO en haar leden regelmatig tegen op beurzen en hebben wij in 2019 nog een gezamenlijke netwerkborrel georganiseerd tijdens de OTC in Houston.

Helaas mogen we elkaar nog niet fysiek ontmoeten, om die reden hebben wij de handen ineengeslagen voor een online speeddate bijeenkomst op vrijdag 26 maart. Ook de leden van de Rotterdam Offshore Wind Coalition zijn hierbij uitgenodigd. 


DRAAI MEE IN DE NETWERKCARROUSEL

Als je deelneemt aan deze bijeenkomst draai je mee in een netwerkcarrousel, waarbij bedrijven vanuit de verschillende netwerkorganisaties zoveel mogelijk met elkaar zullen worden gematched. Gedurende zes minuten ga je met elkaar in gesprek, waarna de carrousel vervolgens weer doordraait naar een volgende match. Het is dus steeds een verrassing met wie je in contact komt. Een mooie en laagdrempelige manier om even bij te praten, kennis te delen, afspraken te maken en natuurlijk ook om een leuke bijeenkomst te hebben.


DATUM / TIJD

Vrijdag 26 maart
11:30 - 12:30 uur

Schrijf je nu in, deelname is gratis en alleen toegankelijk voor de bedrijfsleden van de Offshore Community Rotterdam / RPPC, IRO en de Rotterdam Offshore Wind Coalition. Je ontvangt kort voor aanvang van de onlinebijeenkomst een mail met verdere instructies en een link om in te kunnen loggen.

De rolspecifieke tekst informatie wordt geladen...
De rolspecifieke tekst informatie wordt geladen...