RPPC_HERO_NWEA

Speeddaten met NWEA-leden

2021-04-30T11:00:00 2021-04-30T12:30:00
Online

Speeddaten met de on- en offshore windsector

De reacties waren overweldigend, na de eerste online speeddatebijeenkomst tussen de leden van de Offshore Community Rotterdam / RPPC en de IRO. Ruim 80 deelnemers spraken in een uur tijd zo'n 8-9 branchegenoten uit de Offshore Energie Industrie. Het mag duidelijk zijn dat in dit digitale tijdperk de behoefte misschien nog wel groter is dan ooit, om contacten te leggen en te onderhouden, kennis te delen of gewoon even gezellig praten over de boeiende industrie waarin wij actief zijn. 

Om die reden hebben de Offshore Community Rotterdam / RPPC en de IRO besloten om dit jaar op frequente basis elkaar online te ontmoeten en daarbij telkens een andere ledenorganisatie uit de nodigen. Op 30 april doen wij dit met de leden van NWEA.


Nederlandse WindEnergie Associatie (NWEA)

NWEA werkt voor en met haar leden aan een sterke ondernemende windsector. NWEA informeert haar 300 NWEA-leden over belangrijke zaken, organiseert kennis-, werk- en businessevents in binnen- en buitenland en biedt leden de mogelijkheid actief bij te dragen aan nieuw beleid voor de sector. De leden van de IRO, NWEA en de Offshore Community Rotterdam ontmoeten elkaar geregeld tijdens netwerkbijeenkomsten en beursdeelnames wereldwijd. Ook werken de verschillende organisaties met elkaar samen ter ondersteuning van de Offshore Energie Industrie. We kijken er dan ook naar uit om de leden met elkaar in contact te brengen tijdens de online speeddatebijeenkomst van vrijdag 30 april.


DRAAI MEE IN DE NETWERKCARROUSEL

Als je deelneemt aan deze bijeenkomst draai je een uur mee in een netwerkcarrousel, waarbij de deelnemers vanuit de verschillende ledenorgansiaties 'random' met elkaar worden gematched. Gedurende zes minuten ga je met elkaar in gesprek, waarna de carrousel vervolgens weer doordraait naar een volgende match. Het is dus steeds een verrassing met wie je in contact komt!


Sluit af in de virtuele netwerkruimte

Na de speeddaterondes blijft de virtuele netwerkruimte nog zeker een half uur open en kan je de deelnemers nog even virtueel op de schouders tikken voor een uitgebreider gesprek. 


Programma -
Vrijdag 30 april
  • 10.45 - 11.00 uur: virtuele inloop, chatbox geopend
  • 11.00 - 11.05 uur: welkomstwoord en uitleg netwerkcarrousel
  • 11.05 - 12.00 uur: netwerkcarrousel
  • 12.00 - 12.30 uur: napraten in de virtuele netwerkruimte


Schrijf je nu in, deelname is gratis en alleen toegankelijk voor de leden van de Offshore Community Rotterdam / RPPC, IRO, NWEA en de Rotterdam Offshore Wind Coalition. Je ontvangt kort voor aanvang van de onlinebijeenkomst een mail met verdere instructies en een link om in te kunnen loggen.

De rolspecifieke tekst informatie wordt geladen...
De rolspecifieke tekst informatie wordt geladen...