EBS Europoort (2).JPG

Speeddaten met Comité van Graanhandelaren

2021-05-28T11:00:00 2021-05-28T12:30:00
Online

RPPC & Comité van Graanhandelaren

Het Comité van Graanhandelaren is een brancheorganisatie welke de belangen behartigt van ongeveer 130 leden actief in de agri-business. Naast belangenbehartiging voor haar leden, vormt het opstellen en beheren van nationale en internationale standaardhandelscontracten een belangrijke taak van Het Comité.

RPPC en Het Comité komen elkaar al jaren tegen op internationale beurzen, waaronder de Europese Warenbeurs (European Commodities Exchange). Om elkaar weer te kunnen ontmoeten en bij te praten over de agri-business hebben wij de handen ineengeslagen voor een online speeddate bijeenkomst. 


DRAAI MEE IN DE NETWERKCARROUSEL

Als je deelneemt aan deze bijeenkomst draai je mee in een netwerkcarrousel, waarbij de leden van beide netwerkorganisaties zoveel mogelijk met elkaar zullen worden gematched. Dit is uiteraard afhankelijk van het aantal aanmeldingen. Gedurende zes minuten ga je met elkaar in gesprek, waarna de carrousel vervolgens weer doordraait naar een volgende match. Het is dus steeds een verrassing met wie je in contact komt. Een mooie en laagdrempelige manier om even bij te praten, kennis te delen, afspraken te maken en natuurlijk ook om een leuke bijeenkomst te hebben.

DATUM / PROGRAMMA

Vrijdag 28 mei

  • 10.45 - 11.00 uur: virtuele inloop, chatbox geopend
  • 11.00 - 11.05 uur: welkomstwoord en uitleg netwerkcarrousel
  • 11.05 - 12.00 uur: netwerkcarrousel
  • 12.00 - 12.30 uur: napraten in de virtuele netwerkruimte

Schrijf je nu in, deelname is gratis en alleen toegankelijk voor de leden van RPPC en Comité van Graanhandelaren. Je ontvangt kort voor aanvang een mail met verdere instructies en een link om in te kunnen loggen.

De rolspecifieke tekst informatie wordt geladen...
De rolspecifieke tekst informatie wordt geladen...