HERO-speeddatebijeenkomst fysiek

Speeddate Bijeenkomst met NDL

2021-12-01T11:30:00 2021-12-01T13:00:00
Online

Online speeddaten

De leden van RPPC gaan weer speeddaten met de leden van Nederland Distributieland (NDL)! Het event stond al even in de agenda als fysieke bijeenkomst, maar gezien de recente ontwikkelingen doen wij deze speeddate online. Net als eerder dit jaar bleek dit een succesvolle formule voor online ontmoetingen. 

Nederland Distributieland (NDL) en Rotterdam Port Promotion Council hebben veel met elkaar gemeen. Beide promotieorganisaties hebben als doel om ladingstromen aan te trekken, samen met hun leden. Daar waar NDL zich inzet om Nederland als Europese logistieke hub in het buitenland te promoten, doet RPPC dat met een focus op de Rotterdamse haven.

De organisaties komen elkaar dan ook vaak tegen op internationale beurzen en handelsreizen en werken ook geregeld samen in het belang van de leden. Een mooi voorbeeld is het Nederlandse paviljoen tijdens de China (Shenzhen) International Logistics and Supply Chain Fair, waar onder andere NDL en RPPC de organisatie van verzorgden.

DRAAI MEE IN DE NETWERKCARROUSEL

Als je deelneemt aan deze bijeenkomst draai je mee in een netwerkcarrousel, waarbij leden van NDL en RPPC zoveel mogelijk met elkaar worden gematched. Gedurende zes minuten ga je met elkaar in gesprek, waarna de carrousel vervolgens weer doordraait naar de volgende match. Het is dus steeds een verrassing met wie je in contact komt. Een leuke en laagdrempelige manier om contacten te leggen, bij te praten, kennis te delen en afspraken te maken.

Schrijf je nu in, deelname is gratis en alleen toegankelijk voor de leden van NDL en RPPC.

De rolspecifieke tekst informatie wordt geladen...
De rolspecifieke tekst informatie wordt geladen...