HERO-havenkookfeest (5)

Rotterdams Havenkookfeest

2022-12-07T17:00:00 2022-12-07T22:00:00
De Kookfabriek Rotterdam

Koken met je havencollega's

De afgelopen jaren namen onze leden massaal deel aan het ‘Kook je eigen eindejaarsdiner’. Koken vanuit huis met je collega’s of relaties, met instructies op afstand van een chef én natuurlijk van onze kookliefhebber Albert Straatman. Aanleiding van dit initiatief was dat we - om bekende redenen - elkaar die periode niet fysiek mochten ontmoeten.


Een heerlijk driegangen kerstdiner

Nu ‘alles’ gelukkig weer mag, hebben we besloten om het evenement weer op het programma te zetten. Maar dan dit keer niet thuis koken vanuit een box, maar in De Kookfabriek Rotterdam. Hier gaan we met elkaar een heerlijk driegangen kerstdiner voorbereiden én eten.  


Samenwerking

Deelnemers worden ingedeeld in teams en krijgen professionele begeleiding van een échte chef. Een leuke manier om samen te werken met je Rotterdamse havencollega’s, je kookvaardigheden te ontwikkelen en met elkaar het RPPC-jaar sfeervol af te sluiten.  


Zien wij jou in de Kookfabriek Rotterdam?

De kosten bedragen € 35,- per deelnemer, maximaal twee deelnemers per bedrijf. Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar in de De Kookfabriek Rotterdam, dus wacht niet te lang met aanmelden.  


Locatie / datum

De Kookfabriek Rotterdam: Lloydstraat 24, Rotterdam
Woensdag 7 december: 17.00 - 22.00 uur

De rolspecifieke tekst informatie wordt geladen...
De rolspecifieke tekst informatie wordt geladen...