HERO-Port Rally 2024 V3

Port Rally

2024-06-27T00:00:00 2024-06-27T00:00:00
Rotterdamse haven

ROTTERDAM PORT RALLY MET NETWERKBORREL

Dit jaar organiseren we alweer voor het 3e jaar de Rotterdam Port Rally! In twee uur tijd ontdek je de haven zoals je dat nog nooit hebt gedaan. Je ziet niet alleen de grootse containerschepen en kraanschepen van dichtbij. Ook ga je dieper het gebied in én kom je op plekken waarvan je het bestaan nog niet afwist.


SAMENWERKEN, ONTDEKKEN EN NETWERKEN

Bij deze rally draait het niet (alleen) om snelheid. Samenwerking, creativiteit, havenkennis en een flinke dosis humor heb je nodig om de rally te voltooien. Je start met je eigen auto vanaf Truckparking Maasvlakte Plaza Noord, hier krijg je van ons je eerste instructies. Als je deze goed volgt, zal je ongeveer twee uur later finishen, ergens in de Rotterdamse haven. Onderweg kom je uiteraard niets tekort en word je goed verzorgd door het team van RPPC.


HOE WERKT HET?

De rally zelf duurt ongeveer 2 uur. We starten om de 2 minuten vanaf de Truckparking. Na aanmelding krijg je een vertrektijd toegewezen. Je rijdt de rally met je eigen wagen, zorg voor een gezellige kaartlezer / bijrijder! Vul bij het aanmeldformulier de naam of namen in van je bijrijder(s). Het enige wat je verder nodig hebt is je telefoon met camera en internetverbinding. Na de rally kan je netwerken en napraten met de overige deelnemers. 

We hebben plek voor een beperkt aantal deelnemers, dus wacht niet te lang met aanmelden! Deelname is gratis en alleen voor RPPC-leden. 


AFSLUITENDE BORREL, OOK VOOR 'NIET-RALLYRIJDERS'!

Heb je geen tijd om mee te rijden, maar wil je wel aansluiten bij de netwerkbijeenkomst? Dat kan! Geef bij het aanmeldformulier op de website aan dat je alleen voor de netwerkborrel komt, dan zien we elkaar in de Rotterdamse Haven. Je ontvangt van ons dan de 'geheime' finishlocatie, waar de borrel plaatsvindt, per mail.

De rolspecifieke tekst informatie wordt geladen...
De rolspecifieke tekst informatie wordt geladen...