HERO-Port Rally (2)

Rotterdam Port Rally

2022-02-02T00:00:00 2022-02-02T00:00:00
Rotterdamse haven

Rotterdam Port Rally
met netwerkborrel

Het lijkt erop dat er deze week weer versoepelingen worden aangekondigd met betrekking tot horeca en cultuur. Net te laat voor het nieuwjaarsontbijt van RPPC. Omdat wij niet langer wilden wachten om onze leden te ontmoeten en samen te brengen hebben wij iets nieuws op de agenda; de Rotterdam Port Rally. Versoepelingen of niet, dit kunnen wij veilig laten plaatsvinden op de mooist denkbare locatie; de Rotterdamse haven!

In twee uur tijd ontdek je de haven zoals je dat nog nooit hebt gedaan. Je ziet niet alleen de grootse containerschepen en kraanschepen van dichtbij. Ook ga je dieper het gebied in kom je op plekken waarvan je het bestaan nog niet afwist.


Samenwerken, ontdekken en netwerken

Bij deze rally draait het niet (alleen) om snelheid. Samenwerking, creativiteit, havenkennis en een flinke dosis humor heb je nodig om de rally te voltooien. Je start met je eigen auto vanaf Maasvlakte 2, hier krijg je van ons je eerste instructies. Als je deze goed volgt, zal je ongeveer twee uur later finishen, ergens in de Waalhaven. Onderweg kom je uiteraard niets tekort en word je goed verzorgd door het team van RPPC. In de Waalhaven staat er een culinaire verrassing voor je klaar.


Hoe werkt het?

De rally zelf duurt ongeveer 2 uur. We starten om de 2 minuten vanaf Futureland. Na aanmelding krijg je een vertrektijd toegewezen. Je rijdt de rally met je eigen wagen, zorg voor een gezellige kaartlezer / bijrijder! Vul bij het aanmeldformulier de naam of namen in van je bijrijder(s). Het enige wat je verder nodig hebt is je telefoon met camera en internetverbinding. Na de rally kan je netwerken en napraten met de overige deelnemers. 

Let op: aanmelden kan tot 1 februari, 15.00 uur! We hebben plek voor een beperkt aantal deelnemers, dus wacht niet te lang met aanmelden! Deelname is gratis en alleen voor RPPC-leden. Neem voor vragen contact op met Barbara Willemsen. 


Afsluitende borrel, ook voor 'niet-rallyrijders'!

Heb je geen tijd om mee te rijden, maar wil je wel aansluiten bij de netwerkbijeenkomst? Dat kan! Geef bij het aanmeldformulier op de website aan dat je alleen voor de netwerkborrel komt, dan zien we elkaar woensdag in de Waalhaven. Je ontvangt van ons dan de 'geheime' finishlocatie, waar de borrel plaatsvindt, per mail.

De rolspecifieke tekst informatie wordt geladen...
De rolspecifieke tekst informatie wordt geladen...