hero v3

Rondvaart Wereldhavendagen

2022-09-02T00:00:00 2022-09-02T00:00:00
Rotterdam

rondvaart wereldhavendagen

De Wereldhavendagen zijn altijd bijzonder, maar de komende editie springt er echt uit. Dit jaar worden drie jubilea gevierd: 150 jaar Nieuwe Waterweg, 90 jaar Havenbedrijf Rotterdam én de vijfenveertigste editie van de Wereldhavendagen. Maar vooral het feit dat de organisatie weer groots en fysiek kunnen uitpakken na de pandemie is wel heel goed nieuws voor deelnemers en bezoekers.

Op vrijdag 2 september, de eerste officiële dag van de Wereldhavendagen, organiseren wij een rondvaart voor RPPC-leden. Tijdens deze rondvaart krijg je een 'sneak preview' van de activiteiten op het water tijdens de Wereldhavendagen. Deze bijeenkomst is tevens dé ideale gelegenheid om terug te kijken op de zomer en de plannen voor het najaar met elkaar te bespreken. De gemiddelde temperatuur in september is 15.9 graden. Dat is dan ook het symbolische bedrag voor deelname per persoon.

Programma

  • 17:00 Inloop / embarkeren
  • 17:30 Vertrek vanaf PortCity
  • 19:30 Afmeren / debarkeren
  • 20:00 Einde

Locatie

De op- en afstapsteiger is bij PortCity, Waalhaven Z.Z. 19 Rotterdam. Hier kun je gratis parkeren.

Kom gezellig netwerken en informeel zakendoen op het water en eet mee tijdens het walking diner. Meld je snel aan want we hebben beperkt plekken aan boord!

De rolspecifieke tekst informatie wordt geladen...
De rolspecifieke tekst informatie wordt geladen...