07 september 2018
Nieuwe-Maze

VIER SAMEN MET DE ROTTERDAM OFFSHORE COMMUNITY
DE START VAN DE WERELDHAVENDAGEN!

Van 7 tot en met 9 september vinden de Wereldhavendagen weer plaats. U bent van harte uitgenodigd op vrijdag 7 september voor een netwerkbijeenkomst met rondvaart op de ‘Nieuwe Maze’, om samen met ons de start van deze 41e editie te vieren.

Het thema van de Wereldhavendagen dit jaar is Energize. Met uiteraard veel aandacht voor de energietransitie en onze ambitie om de schoonste haven ter wereld te worden.

Offshore-industrie
Maar wat betekent dit bijvoorbeeld voor de offshore-industrie in onze havenregio? Wat is de toekomst voor de olie- en gasindustrie, en wat gebeurt er allemaal op het gebied van offshore wind?

Port of Rotterdam heet u welkom en praat u bij over de ambities van het Havenbedrijf voor onder andere de offshore-industrie.
De haven van Schiedam is de bakermat voor de ontwikkeling van high tech- en innovatieve offshore energie. De gemeente Schiedam geeft een toelichting op de dynamiek die het gebied kenmerkt en haar rol binnen de energietransitie van het gehele havengebied.

Rondvaart
We varen ondertussen langs de offshore-industrie in Schiedam, RDM en de Waalhaven. En uiteraard het festivalterrein van de Wereldhavendagen. Tijdens deze rondvaart verzorgen wij een buffet en heeft u alle gelegenheid om met de andere deelnemers te netwerken.

 
 
EXPLODED_ERASE_DETONATOR_
 

EXPLODED_ERASE_DETONATOR_
berichten wordt geladen

EXPLODED_ERASE_DETONATOR_
 

Programma

 

Rondvaart Wereldhavendagen

17.00 uur: vertrek vanuit PortCity
Waalhaven Z.Z. 19 Rotterdam
Er is hier voldoende parkeergelegheid
19.00 uur: einde programma 

Aan het programma kunnen maximaal 60 personen deelnemen, dus wacht niet te lang met uw aanmelding!

Aanmelden >>

 
 

EXPLODED_ERASE_DETONATOR_1

 
 

EXPLODED_ERASE_DETONATOR_2

 
 
 

EXPLODED_ERASE_DETONATOR_3

 
 

EXPLODED_ERASE_DETONATOR_4

EXPLODED_ERASE_DETONATOR_
 

Deze bijeenkomst wordt mede mogelijk gemaakt door de volgende partners:

Partner-RP
 
EXPLODED_ERASE_DETONATOR_
EXPLODED_ERASE_DETONATOR_
 
 
 
 
 

Rotterdam Offshore Community

 
 
Partner-RPPC
 

Heeft u vragen over de Rotterdam Offshore Community? Of wilt u deze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Neem dan contact met ons op: Chris van der Deijl
+31 (0)6 538 54 335 vanderdeijl@rppc.nl

 
Partner-HbR
 

Meer over Port of Rotterdam en de mogelijkheden op het gebied van offshore is te vinden op: www.portofrotterdam.com/offshore