Mittlere Brücke Basel livits donker

Promotiereis Zwitserland

2022-04-07T16:30:00 2022-04-07T21:00:00
Bazel Zwitserland

Ga mee op reis met RPPC naar Bazel

Al heel lang is de Rijn de snelweg tussen Rotterdam en Bazel. Het belang van de Zwitserse stad is voor logistieke ondernemers de laatste jaren alleen maar groter geworden. Dit is onder meer het gevolg van de trimodale terminal die er aangelegd werd. Bazel is daarmee tot een belangrijke logistieke draaischijf uitgegroeid.

Via Bazel zijn, mede dankzij goede weg- en spoorverbindingen veel steden in Zwitserland en Frankrijk te bereiken. Het grote aantal innovatieve bedrijven in de regio maakt Bazel voor een veel RPPC-leden interessant.

Daarom  organiseren we op 7 april, na de succesvolle versie van twee jaar geleden, weer een Promotiereis naar Bazel. Ben je actief in het intermodale transport, of als logistiek dienstverlener? Dan mag je deze reis niet missen! Tijdens de bijeenkomst kun je kennismaken met gasten uit Zwitserland, Duitsland en Frankrijk. Zij zullen onder meer werkzaam zijn voor de Chemische industrie en Pharma. Ook verladers en expediteurs en relaties van de Nederlandse Ambassade zullen uitgenodigd worden. Daarnaast is er ruimte om je eigen bedrijf te promoten op de marktplaats op de locatie.

Onder aanvoering van onze voorzitter Victor van der Chijs  presenteren we Rotterdam en het Rotterdamse bedrijfsleven. We beginnen met de algemene presentatie van de haven van Rotterdam en een presentatie over de Nederlandse-Zwitserse handelsrelatie door de Nederlandse ambassadeur in Zwitserland. Vervolgens komen diverse actuele onderwerpen aan de orde in de verschillende rondetafelgesprekken. Denk daarbij aan containerised chemicals, digitalisering, energietransitie, intermodale verbindingen en het Port community systeem.

De avond wordt vervolg met een netwerkborrel en diner waarbij er ruime mogelijkheden zijn om met de aanwezigen van gedachten te wisselen. Daarbij vormt de markplaats een centrale plek.

Geïnteresseerd? Kijk dan ook eens naar de video-rapportage van de vorige keer

Deze promotiereis mag je niet missen! Meld je daarom snel aan!

Partner

NL_Branding_Netherlands_01_CMYK_FC_1200DPI.jpg

Dit evenement wordt georganiseerd in samenwerking met de Nederlandse ambassade te Bern.

Wie ga je daar ontmoeten?
  • Verladers
  • Expediteurs
  • Logistiek dienstverleners
  • Chemische industrie
  • Pharma industrie
  • Relaties Nederlandse Ambassade
Waar komen de gasten vandaan?
  • Zwitserland
  • Duitsland
  • Frankrijk
De rolspecifieke tekst informatie wordt geladen...
De rolspecifieke tekst informatie wordt geladen...
Programma
07-04-2022
16:30 - 17:30 uur
Registratie, ontvangst en bezoek marktplaats
17:30 - 18:00 uur
Plenair programma
18:00 - 18:30 uur
Rondetafelsessie, ronde 1
18:30 - 19:00 uur
Pauze, netwerken en bezoek martkplaats
19:00 - 19:30 uur
Rondetafelsessie, ronde 2
19:30 - 19:45 uur
Plenaire afsluiting
19:45 - 21:00 uur
Dinner (walkingdiner), netwerken en bezoek marktplaats