HERO Logistiek achterland (2)

Promotiereis Neurenberg

2022-09-29T17:00:00 2022-09-29T22:00:00
Neurenberg Duitsland

Ga mee op reis naar Zuid-Duitsland

Beieren is één van de krachtigste industrieregio’s ter wereld. Handel met het buitenland is al jarenlang een belangrijke succesfactor voor groei, welvaart en werkgelegenheid. Hier liggen dan ook volop kansen voor Rotterdamse bedrijven. Onze haven wordt nu vooral gebruikt voor importlading, maar vanuit Beieren groeit de export gestaag. Kortom, hoog tijd dat we de mogelijkheden van Rotterdam (en onze leden) weer eens onder de aandacht brengen! Daarom organiseren we op 29 september 2022 een promotiebijeenkomst in Neurenberg.

Deze bijeenkomst is met name gericht op het midden- en kleinbedrijf. Dit is een sterk groeiende sector in Beieren en ook voor hen heeft de Rotterdamse haven vele mogelijkheden en voordelen. Zij vormen dan ook een belangrijke groeimarkt voor Rotterdam. Een van de sterke punten is de goede spoorverbinding met Zuid-Duitsland en de daarmee ontstane logistieke mogelijkheden met en via Rotterdam.

Ontmoet interessante gasten en bekijk samen met hen naar de optimalisering van de import- en exportstromen. Neem deel aan de interactieve rondetafelgesprekken en maak in ontspannen sfeer contact tijdens de netwerkmomenten.

Deelname is alleen voor leden van RPPC.

De rolspecifieke tekst informatie wordt geladen...
De rolspecifieke tekst informatie wordt geladen...