Project-cargo-summit-2018-rppc

Project Cargo Summit 2019

2019-09-11T00:00:00 2019-09-12T00:00:00
Onderzeebootloods, Rotterdam

MET KORTING NAAR DE PROJECT CARGO SUMMIT

In de Onderzeebootloods in Rotterdam vindt op woensdag 11 en donderdag 12 september de tweede editie van de Project Cargo Summit plaats. RPPC en Port of Rotterdam nemen deel met een collectieve stand. Ga in gesprek met diverse leden van de Breakbulk Community Rotterdam. Leden van de RPPC kunnen naar de conferentie van de Project Cargo Summit met 20% korting. Vul PCS19RPPCC in onder ‘VIP discount code’ tijdens de registratie om de korting te verzilveren.

Paul van der Kooij, organisator van de Project Cargo Summit, vertelt wat bezoekers kunnen verwachten: "Net als vorig jaar komt de Breakbulk Community samen in de Onderzeebootloods op het RDM-terrein. We hebben de wind in de zeilen en gaan in alles verdubbelen ten opzichte van verleden jaar. Zo hebben we nu al bijna 40 exposanten en verwachten wij ruim 2.000 bezoekers. De conferentie telt tientallen inspirerende sprekers. Corendon en Mammoet vertellen in geuren en kleuren hoe zij een Boeing 747 vanaf Schiphol dwars door de weilanden en over snelwegen verplaatst hebben naar het Corendon hotel in Badhoevedorp. Een knap staaltje project cargo logistiek."

"Naast de conferentie vinden er diverse workshops plaats waar mensen nieuwe kennis over innovaties kunnen opdoen. Op de kade zijn dit jaar enkele buitenactiviteiten. Als klapstuk gaan we nog op bezoek bij een bedrijf in de Rotterdamse haven, maar hier kan ik op dit moment nog niet meer over vertellen”, besluit Paul.

 

Nog één plek op het Breakbulk Community Paviljoen

RPPC en Port of Rotterdam nemen deel met een collectieve stand. Als lid van de Breakbulk Community Rotterdam / RPPC kunt u hier op laagdrempelige wijze aan deelnemen. Wij maken uw bedrijf zichtbaar op de beursstand en in de Onderzeebootloods Rotterdam, waar het evenement plaatsvindt.

Daarnaast krijgt u als deelnemend lid de unieke mogelijkheid om een object te plaatsen in de expositieruimte in de Onderzeebootloods. Een mooie manier om uw bedrijf of product zichtbaar te maken voor een interessante doelgroep.

Aanbod per deelnemende partij:

 • 9 vierkante meter eigen ruimte (wand met logo, scherm en tafel met krukken)
 • Verlichting / Elektra
 • Item plaatsen op beursvloer
 • Promotioneel pakket:
  - Vermelding op exposanten lijst op www.projectcargosummit.com
  - Vermelding lijst van bedrijven in de exposanten catalogus
  - Plaatsen van nieuwsberichten op www.projectcargosummit.com
  - 2 tickets Netwerk diner
 • Catering / barista op de stand

 • Kosten € 1.750,-

De rolspecifieke tekst informatie wordt geladen...
De rolspecifieke tekst informatie wordt geladen...