HERO Studio (donker)

Port Call: Transport en Logistiek 2021

2021-01-27T09:00:00 2021-01-27T10:00:00
Online

Wat brengt het jaar 2021
voor de sector Transport & Logistiek?

De coronacrisis is nog niet voorbij en Brexit is een feit, maar 2021 wordt wel een jaar van economisch herstel. Intussen heeft de Europese Unie een investeringsverdrag gesloten met China. Wat gaan we daar in Europa van merken?

In Nederland zijn er ook genoeg ontwikkelingen: zo is er aan de vooravond van de landelijke verkiezingen nog steeds getouwtrek rond de Nederlandse CO2-heffing en is de stikstofcrisis nog niet opgelost. Hoe zorgen we dat Rotterdamse haven de Europese nummer 1 blijft?

We gaan tijdens onze Port Call hierover in gesprek met Albert Jan Swart, sectoreconoom bij ABN AMRO. Binnen de afdeling Sector Advisory richt Albert Jan zich op de sectoren Industrie en Transport & Logistiek. En doet onderzoek naar nieuwe ontwikkelingen, bijvoorbeeld op het gebied van technologie of de arbeidsmarkt. Zijn aandacht gaat ook uit naar de manier waarop ondernemers op deze ontwikkelingen proberen in te spelen bij het bepalen van hun strategie. Voorheen werkte Albert Jan als financieel journalist, onder meer bij De Financiële Telegraaf, en als data-analist op de afdeling Strategie bij informatieleverancier Elsevier, onderdeel van RELX Group.

Naast Albert Jan Swart zal ook een vertegenwoordiging vanuit havenbedrijfsleven deelnemen aan deze discussie. Het programma en de overige sprekers worden binnenkort bekendgemaakt.


DATUM / TIJD

Woensdag 27 januari van 09.00 - 10.00 uur


HOE WERKT HET?

Voor aanvang ontvang je een mail met daarin een link die toegang geeft tot deze interactieve online bijeenkomst. We maken hiervoor gebruik van Zoom Webinars. Deelname is gratis.

De rolspecifieke tekst informatie wordt geladen...
De rolspecifieke tekst informatie wordt geladen...