HERO Logistiek containers

Port Call: RPPC-agenda en nieuwe teamleden

2022-01-26T11:30:00 2022-01-26T12:45:00
Online

RPPC-agenda en nieuwe teamleden

Namens het team van RPPC wensen wij jou een goed en gezond 2022! We hadden je graag uitgenodigd voor ons nieuwjaarsontbijt, wat op een traditie begon te lijken, maar wat inmiddels alweer ver achter ons ligt. Toch kijken wij positief vooruit naar het moment dat we weer fysieke netwerkbijeenkomsten kunnen organiseren, reizen kunnen maken en aan beurzen kunnen deelnemen.

Stilzitten zit niet in ons DNA, daarom hebben wij een uitdagend programma voor dit jaar samengesteld. En, al onze evenementen gaan door! Als door coronamaatregelen een evenement fysiek niet door kan gaan dan zorgen we voor een interessant en effectief digitaal alternatief. Op die manier verbinden wij onze leden met elkaar én met andere netwerken in het binnen- en buitenland. Middels fysieke en digitale evenementen zetten we de haven en het havenbedrijfsleven als collectief verder op de kaart.

Om hier meer over te vertellen nodigen wij je uit voor een Port Call op woensdag 26 januari. Journalist Mels Dees gaat in gesprek met Albert Straatman over de plannen van RPPC op korte én lange termijn. Ook komt het team van RPPC aan het woord over onze projecten en communicatiemiddelen en maak je daarbij kennis met twee nieuwe medewerkers van RPPC.

We maken er geen statische presentatie van, natuurlijk is dit ook hét moment om je vragen aan ons te stellen en ideeën te delen die je hebt met betrekking tot netwerken en promotie.

Aansluitend kan je deelnemen aan een korte online speeddateronde van een half uur, waarin je in contact komt met vijf verschillende RPPC-leden.

Dus meld je nu aan! Want als lid van RPPC verwachten we je natuurlijk wel bij deze eerste Port Call én speeddate van het nieuwe jaar.


DATUM / TIJD

Woensdag 26 januari
Port Call: 11.30 – 12.15 uur
Speeddate: 12.15 - 12.45 uur


HOE WERKT HET?

Na aanmelding ontvang je een mail met een link die toegang geeft tot deze interactieve online bijeenkomst. We maken hiervoor gebruik van Zoom Webinars. Deelname is gratis.

Als je deelneemt aan de online speeddate, ontvang je een aparte mail met instructies.

De rolspecifieke tekst informatie wordt geladen...
De rolspecifieke tekst informatie wordt geladen...