HERO Port of Moerdijk Filter (3)

Port Call: Port of Moerdijk, een doorkijk naar 2021 en verder

2021-02-03T09:00:00 2021-02-03T10:00:00
Online

een doorkijk naar 2021
en verder

Het nieuwe jaar is slechts enkele weken oud. Een mooi moment om terug te blikken op 2020. Hoe deed de haven van Moerdijk het? Wat was de impact van corona en de Brexit? Er kwam eindelijk een positief besluit over de aanleg en ontwikkeling van Logistiek Park Moerdijk. Wat betekent dit voor de haven?


Logistiek knooppunt Moerdijk
 

“We kijken graag vooruit” aldus havenbedrijf-directeur Ferdinand van den Oever. “We zijn het nieuwe jaar gestart met een positieve blik op 2021. De gegadigden staan in de rij voor het nieuw aan te leggen logistiek park, waarmee het totale oppervlakte aan logistieke warehouses in Moerdijk zal verdubbelen. Bestaande partijen als Euro-Rijn zijn uitgebreid en komend jaar gaat Frigo Breda bouwen, waarmee we ons koel- en vriescluster versterken. Er is fors geïnvesteerd in infrastructuur, waaronder de uitbreiding en renovatie van de (rail)terminal ism CCT Moerdijk. Kortom we staan voor een uitdagend jaar, maar zijn er klaar voor!”

Tijdens de Port Call gaan we in gesprek met Ferdinand van den Oever over deze en andere ontwikkelingen. Ook schuift Albert van Ommen aan, directeur van Euro-Rijn. Wat zijn de verwachtingen voor komend jaar en de groei van de haven?


Corporate Strategy 2021-2025

In het tweede deel van de Port Call geeft Ferdinand van den Oever een presentatie over de nieuwe Corporate Strategy die eind december door de aandeelhouders officieel werd vastgelegd. Deze nieuwe bedrijfsstrategie legt de ambities van de organisatie bloot en strategische richting die daarbij gevolgd wordt. Voor welke opgaven staat het havenbedrijf de komende jaren?

Deze Port Call geeft je een unieke doorkijk naar de toekomst van een groeiende haven in het hart van de Nederlandse delta!

De rolspecifieke tekst informatie wordt geladen...
De rolspecifieke tekst informatie wordt geladen...