Heavy Lift Suurhof - HERO

Port Call Heavy Lift: Suurhoffbrug

2021-06-23T09:00:00 2021-06-23T10:00:00
Online

Heavy Lifting to the Max: Suurhoffbrug

Heavy Lift Suurhof - THUMBNAIL

Heb jij ook de spectaculaire beelden van het transport en de installatie van de Suurhoffbrug gezien? De brug is gebouwd door Hollandia in Krimpen, dwars door Rotterdam via de Hef en de Erasmusbrug gevaren richting het Hartelkanaal.

De Suurhoffbrug is een onmisbare schakel in het vervoer naar en van de Maasvlakte en deze tijdelijke brug zorgt ervoor dat de ‘gewone’ Suurhoffbrug ontlast wordt; de bestaande brug wordt gerenoveerd en is eind 2021 gereed.


HEBO MARITIEMSERVICE B.V.

HEBO Maritiemservice heeft het hele logistieke project begeleid en uitgevoerd. Een mooi staaltje Nederlands vakwerk! Tijdens deze Port Call nemen we je mee in het proces, waarbij Coen van den Berg van HEBO je vertelt over de verschillende vaartuigen die nodig zijn voor dit project en hij besteedt natuurlijk aandacht aan de engineers en specialisten die nodig zijn om de brug te vervoeren, te ‘carrousellen’ en op zijn plek te zetten.


SAMENWERKING

Samen met Richard Verhoeff van logistiek partner Mammoet en Ryan Derks van producent Hollandia geven de heren een uniek kijkje in het gehele project; van ontwerp tot realisatie en het logistieke proces.

Voor iedereen die trots is op de Nederlandse waterbouwers en infrastructuur, gek is op complexe projecten en meer wil weten over de heavy lift sector!

SPREKERS
  • HEBO Maritiem Service: Coen van den Berg, Project Manager
  • Mammoet: Richard Verhoeff, Sales Director
  • Hollandia: Ryan Derks, Project Manager

Datum/tijd

Woensdag 23 juni 2021, 09:00 - 10:00.


Hoe werkt het?

Voor aanvang ontvang je een mail met daarin een link die toegang geeft tot deze interactieve online bijeenkomst. We maken hiervoor gebruik van Zoom Webinars. Deelname is gratis.

De rolspecifieke tekst informatie wordt geladen...
De rolspecifieke tekst informatie wordt geladen...