Bulk  bio  (5).JPG

Port Call: Impact Corona op de Rotterdamse Dry Bulk sector

2020-06-10T09:00:00 2020-06-10T10:00:00
Online

Dry Bulk

Graag nodigen wij u uit voor de Port Call Dry Bulk van woensdag 10 juni. Tijdens deze korte, interactieve online ochtendsessie praten wij u bij over ontwikkelingen binnen de Rotterdamse Dry Bulk sector.


DE ROTTERDAMSE DRY BULK – HOE STAAN WE ERVOOR?

Tijdens de call geven we gezamenlijk met een aantal ketenpartijen een update over de ontwikkelingen in de Rotterdamse Dry Bulk sector. Na een schets van het overall beeld van deze sector zoomen we verder in op de te verwachten ontwikkelingen. Diverse partijen komen aan het woord en vertellen u meer over hoe zij omgaan met deze huidige Corona periode. Samen met u kijken we vooruit!

Wat zijn de actuele prognoses? Wat zijn de gevolgen voor het de Rotterdamse Dry Bulk sector? Wat voor impact heeft deze periode op de bedrijvigheid? Hoe wendbaar is deze sector? Is er zicht op nieuwe ladingstromen? En wat heeft de sector nodig voor de toekomst? We gaan erover in gesprek met vertegenwoordigers van onder andere Havenbedrijf Rotterdam, Glencore, ZHD en Rhenus-LBH PartnerShip BV.


DATUM/TIJD

10 juni 2020, 09:00 - 10:00 uur.
Wij maken gebruik van Zoom voor deze online bijeenkomst. Deelname is gratis.


HOE WERKT HET?

Na aanmelding ontvangt u een mail met een link die toegang geeft tot deze interactieve online bijeenkomst. We maken gebruik van Zoom, een programma voor videobellen. Let op: er is een maximum aantal plaatsen beschikbaar voor deze online sessie. Wij schrijven in op volgorde van binnenkomst van de aanmeldingen.

De rolspecifieke tekst informatie wordt geladen...
De rolspecifieke tekst informatie wordt geladen...