HERO Venlo

Internationale bijeenkomsten

Jaarlijks bezoeken wij relevante handelsregio’s in ons voor- en achterland en organiseren we goed bezochte netwerkevenementen in diverse handelsregio’s in Duitsland, maar ook het Verenigd Koninkrijk, Polen, Zwitserland en Oostenrijk bezoeken wij regelmatig met onze leden en partners.

We werken nauw samen met de Port of Rotterdam vertegenwoordigers voor de betreffende regio, zij hebben een uitgebreid netwerk en weten de juiste mensen hiervoor te benaderen. Zo ontmoet je interessante gasten en spreek je met hen over de mogelijkheden en voordelen van de import- en exportstromen via Rotterdam. Neem je deel aan de interactieve rondetafelgesprekken en maak je in ontspannen sfeer contact tijdens de netwerkmomenten.

Om de zichtbaarheid van je bedrijf te vergroten zetten wij tijdens zo’n achterlandreis een “marktplaats” op. Hier kan je met een bedrijfsbanner, brochuremateriaal en relatieartikelen opvallen bij de gasten. Zelf geen mogelijkheid om deze mee te nemen? Geen probleem, je kan de betreffende spullen meegeven aan RPPC.