Rotterdam Skyline

Ontmoet het Rotterdamse haven- Bedrijfsleven

Wilt u in contact komen met de leden van de RPPC?
Ontdek de voordelen van zaken doen met het Rotterdam collectief.

Optimaliseer uw supply chain

Teams(port)

Het havenbedrijfsleven in de zeehavens Rotterdam, Moerdijk en Dordrecht biedt in samenwerking met het directe achterland een ijzersterk logistiek netwerk. De onderlinge verbondenheid van deze bedrijven zorgt voor een onverslaanbare logistieke propositie. Gezamenlijk ontwikkelen onze leden logistieke concepten die hun internationale klanten succesvoller maken.

Waarmaken van ambities

De Rotterdamse haven is de grootste zeehaven van Europa en dankt zijn leidende positie aan de uitstekende bereikbaarheid via zee en uitgebreide intermodale verbindingen. Rotterdam is een haven van pioniers waar grenzeloze ambities worden waargemaakt. Hier zoeken we met ketenpartners continu naar antwoord op de vraag hoe logistiek slimmer, efficiënter en duurzamer kan.

stock4

Ontdek de RPPC communities Netwerken binnen uw deelmarkt

Bedrijven met elkaar verbinden, kennis delen en business genereren. Dat zijn de doelstellingen van de RPPC communities. In 2017 zijn de Offshore Community Rotterdam en Breakbulk community gelanceerd.

Best in breakbulk

Samen bundelen we krachten binnen de breakbulk en projectlading sector. Geen uitdaging gaan wij uit de weg.

Dit zeggen onze leden over RPPC

ted_holleman_kramer_group_rppc (1)

"De evenementen van de RPPC bieden de Kramer Group een perfect platform om met het netwerk op ontspannende wijze in contact te komen."

Ted Holleman | Kramer Group
Cees Punselie

"Via de RPPC heb ik diverse andere leden ontmoet. Met deze bedrijven werken wij nu nauw samen. We krijgen werk en geven werk. Zo ontstaat een krachtig havensysteem."

Cees Punselie | LV Shipping & Transport
marcel_sparreboom_mann_lines

"Wij zijn met Mann Lines recent lid geworden van de RPPC. Tijdens onze eerste achterland reis naar Düsseldorf hebben wij direct kennis kunnen maken met Duitse expediteurs en verladers."

Marcel Sparreboom | Mann Lines

Reilen en zeilen in de haven