NPRC-SWT

UITGESTELD: Ontvangst Jonge ondernemers uit Krehfeld

2020-04-23T00:00:00 2020-04-23T00:00:00
Rotterdam

Uitgesteld

Kom in contact met jonge (logistieke-) ondernemers tijdens het bezoek van de Industrie und Handelskammer van Mittlerer Niederrhein (Krefeld, Mönchengladbach und Neuss). Tijdens rondetafelsessies, gemodereerd door RPPC-leden, gaan de ondernemers met elkaar in gesprek over actuele thema’s.

Wij bieden u de unieke mogelijkheid om uzelf te introduceren bij een delegatie jonge logistieke ondernemers uit Noordrijn-Westfalen. Maak een onuitwisbare indruk, zodat zij uw bedrijf en de haven van Rotterdam zullen blijven herinneren.

Opzet interactief programma

Tijdens een rondvaart door de haven gaat u actief met deze ondernemers in gesprek. U bekijkt met elkaar welke actuele duurzame en innovatieve ontwikkelingen er zijn in de logistiek. Hoe digitalisering de logistiek beïnvloedt, waar deze jonge ondernemers nog meer verschuivingen zien en wat zij belangrijk vinden. Tijdens de rondvaart wordt gezorgd voor een lunch.

Jong RPPC

Dit event is een goede gelegenheid om een jonge collega af te vaardigen. Geef de young potentials binnen uw organisatie de kans om op een interactieve manier te netwerken met onze gasten uit Noordrijn-Westfalen.

Deelname is gratis voor RPPC leden.

Mis deze kans niet en meld u aan!

In verband met de ontwikkelingen rond het coronavirus (COVID-19) is er besloten om deze bijeenkomst niet door te laten gaan.

Uiteraard brengen wij u op de hoogte wanneer er een nieuwe datum is vastgesteld.

De rolspecifieke tekst informatie wordt geladen...
De rolspecifieke tekst informatie wordt geladen...