HERO-offshorewind-Waalhaven-D(3)

Online speeddaten met de leden van Amsterdam IJmuiden Offshore Ports (AYOP)

2021-06-11T11:00:00 2021-06-11T12:30:00
Online

FOTO: Eyecatcher, de filmmakers

Rotterdam ontmoet Amsterdam

(en de rest van de Nederlandse Offshore Industrie)

Duidelijk is dat in dit digitale tijdperk de behoefte misschien nog wel groter is dan ooit om contacten te leggen en te onderhouden, kennis te delen of gewoon even gezellig bijpraten over de boeiende industrie waarin wij allen actief zijn. Om die reden hebben de Offshore Community Rotterdam/RPPC en IRO besloten om dit jaar op frequente basis elkaar online te ontmoeten en daarbij telkens een andere ledenorganisatie uit te nodigen. Op vrijdag 11 juni doen wij dit met de leden van Amsterdam IJmuiden Offshore Ports (AYOP).

AYOP is een actieve vereniging met net iets meer dan 100 leden. Allemaal bedrijven, regionale overheden en kennis- en onderwijsinstellingen die actief zijn in de offshore olie & gas en windenergiesector in het Noordzeekanaalgebied (NZKG). De leden hebben een sterke focus op offshore windonderhoud (inclusief kabellogistiek), boorprojecten voor gasexploratie, aanpassingen en onderhoud van werkschepen en platforms, en het demonteren van offshore constructies en schepen. Ook logistieke dienstverleners, HR-bedrijven en facilitaire dienstverleners als cateraars en hotels, zijn bij AYOP aangesloten.


Draai mee in de netwerkcarrousel

Als je deelneemt aan deze bijeenkomst draai je mee in een netwerkcarrousel, waarbij bedrijven vanuit de verschillende netwerkorganisaties zoveel mogelijk met elkaar zullen worden gematched. Gedurende zes minuten ga je met elkaar in gesprek, waarna de carrousel vervolgens weer doordraait naar een volgende match. Het is dus steeds een verrassing met wie je in contact komt.
Een mooie en laagdrempelige manier om te netwerken, kennis te delen, afspraken te maken en bij te praten over de offshore energy industry.


Datum & tijd

Vrijdag 11 juni, 11:00-12:30 uur


Programma

10.45 – 11.00 uur: virtuele inloop, chatbox geopend
11.00 – 11.05 uur: welkomstwoord en uitleg netwerkcarrousel
11.05 – 12.00 uur: netwerkcarrousel
12.00 – 12.30 uur: napraten in de virtuele netwerkruimte (facultatief)


Deelname is gratis en alleen toegankelijk voor de leden van de Offshore Community Rotterdam/RPPC, IRO en AYOP. Je ontvangt kort voor aanvang van deze online bijeenkomst een mail met verdere instructies en een link om in te loggen.

De rolspecifieke tekst informatie wordt geladen...
De rolspecifieke tekst informatie wordt geladen...