HERO OMdenken

Waar niets mag mislukken, kan niets nieuws ontstaan

2020-12-02T15:30:00 2020-12-02T17:00:00
Webinar van Omdenken

Waar niets mag mislukken, kan niets nieuws ontstaan

Met die gedachte heeft het team van RPPC er het afgelopen half jaar alles aan gedaan om zich aan te passen aan de situatie en waardevol te blijven voor de leden. Misschien heeft Omdenken ons onbewust door deze tijd heen geholpen en hebben wij door het 'durven van fouten te maken' mooie stappen kunnen zetten met nieuwe vormen van fysieke en online activiteiten.

Ook voor het komende jaar zien wij enorme uitdagingen. Mogen wij elkaar weer ontmoeten? En in welke vorm? Kunnen we reizen, aan beurzen deelnemen? Wellicht worstelt ook u met dit soort vragen in relatie tot uw bedrijfsvoering of dienstverlening.

Om die reden hebben wij aan Ja-maar BV, het team achter Omdenken.nl, gevraagd een seminar voor te bereiden om ons allen op weg te helpen met deze vraagstukken. De antwoorden kunnen zij u en ons uiteraard niet geven, maar de juiste handvatten geven om op creatieve wijze te kijken naar uw en onze uitdagingen kunnen zij als geen ander.


Over Omdenken

Omdenken is een manier van denken en doen, waarbij u kijkt naar de werkelijkheid zoals die is en onderzoekt wat u daarmee zou kunnen. Omdenken benadert een probleem als ruwe energie; frustratie die zijn vorm nog niet gevonden heeft. Het webinar van Omdenken laat u op indringende en onontkoombare manier de voordelen zien van omdenken: innovatie, creativiteit en inspiratie.


Wat levert het webinar op?

Er wordt een hoop geleerd én hopelijk gelachen. We ervaren hoe we ingesleten en vastgeroeste denkpatronen kunnen herkennen en nieuwe manieren van denken kunnen leren. We doen niet alleen kennis over Omdenken op, u doet ook actief mee aan het webinar in de vorm van een interactieve poll en chatvenster.


RPPC jaarprogramma

Tijdens het webinar zal Albert Straatman u tevens informeren over onze activiteiten en ambities voor 2021. Hij zal u een aantal scenario's schetsen van het jaarprogramma. En zoals u van ons gewend bent, kunt u ook tijdens deze online bijeenkomst hierop reageren en uw vragen stellen.


Leuke attentie

Wij hebben nog een toepasselijke attentie voor u als u bij de aanmelding uw adresgegevens invult waar u de attentie wilt ontvangen.

 

De rolspecifieke tekst informatie wordt geladen...
De rolspecifieke tekst informatie wordt geladen...